شنبه ۲۴ آبان ۱۳۹۹ | ۱۵:۰۷
منبع: نمایندگی زنجان
۶۶۰ زنجانی در بیمارستان بستری هستند

کرونا در کمین زنجانی‌ها؛

۶۶۰ زنجانی در بیمارستان بستری هستند

زنجان (ایسنا) - طبق آخرین آمار کرونا در استان زنجان، امروز (۲۴ آبان‌ماه) ۴۷ مورد مثبت بستری و ۳۷۸ مورد مثبت سرپایی از لحاظ آزمایشگاهی و فوت ۹ بیمار کرونایی ثبت شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم‌پزشکی زنجان، براساس آخرین اخبار کرونا، در حال حاضر استان زنجان در پیک سوم کرونا قرار دارد و با بحران کرونا دست و پنجه نرم می‌کند که نیازمند رعایت جدی پروتکل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، دوری از تجمعات و رعایت فاصله اجتماعی توسط همشهریان زنجانی است.

در خصوص وضعیت مبتلایان ویروس کرونا در استان زنجان طی ۲َ۴ ساعت گذشته، در حال حاضر ۶۶۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند و بستری جمعی از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۱۵ هزار و ۳۵۳ مورد بوده است.

همچنین طی ۲۴ ساعت گذشته، موارد مثبت بستری کرونا در بیمارستان‌های استان زنجان، ۴۷ مورد بوده که از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون ۵۲۸۷ مورد مثبت بستری بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی ثبت شده است.

طبق آخرین آمار، طی ۲۴ ساعت گذشته در استان، ۳۷۸ مورد مثبت ابتلا به بیماری کرونا به صورت سرپایی شناسایی شده که در حال حاضر ۲۶ هزار و ۵۶۹ مورد مثبت سرپایی بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی مبتلا به بیماری کرونا هستند.

متاسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته، ۹ بیمار مبتلا به کرونا در این استان، جان خود را از دست داده‌اند. گفتنی است از ابتدای شیوع کرونا تاکنون مجموع بیماران فوت شده در استان زنجان به ۷۷۸ نفر رسیده است.

از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون، مجموع موارد مثبت ابتلا به بیماری کرونا طبق یافته‌های آزمایشگاهی در استان زنجان ۳۱۸۵۶ مورد بوده است.

قابل ذکر است، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون در استان زنجان، مجموع بیماران بهبودیافته و ترخیص شده نیز، ۴۲۰۵ مورد گزارش شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها