• چهارشنبه / ۲۸ آبان ۱۳۹۹ / ۰۶:۵۳
  • دسته‌بندی: جهان ورزش
  • کد خبر: 99082819189
  • خبرنگار : 71549

اظهارات کی‌روش پس از تحقیر برابر اکوادور

اظهارات کی‌روش پس از تحقیر برابر اکوادور

سرمربی تیم ملی کلمبیا پس از شکست ۶ بر یک تیمش مقابل اکوادور در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ با رسانه ها صحبت کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از EFE، تیم ملی فوتبال کلمبیا بامداد چهارشنبه در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ با نتیجه ۶ بر یک مغلوب اکوادور شد تا شکست تحقیر آمیزی را برابر میزبانش تجربه کند. کارلوس کی‌روش پس از بازی گفت: شکست خیلی سنگینی بود. این باخت خیلی به غرورمان ضربه زد. من مسئول چنین شکستی هستم. تیم تا پیش از دیدار برابر اروگوئه خوب کار کرده بود و انتظار دو شکست پیاپی را نداشتیم.‌

سرمربی تیم ملی کلمبیا افزود: باید قبول کنیم که اکوادور از ما بهتر بازی کرد و گلزنی کرد. ویژگی اصلی کلمبیا دفاع خوب است اما در این دو بازی گل های زیادی (۹ گل) دریافت کرد. 

سرمربی پرتغالی در ادامه اظهار کرد: زمانی که تیمی همچون اکوادور چنین بردی را به دست می آورد باید به بازیکنانش به خاطر قدرتشان تبریک گفت. در مقابل، بازیکنان کلمبیا به دلیل دو نتیجه اخیر خیلی ناراحت هستند. 

کی‌روش در پایان گفت: می دانم که بازیکنان تمرین و تلاش خواهند کرد و در تیم های باشگاهی شان بهتر خواهند شد تا بازی های انتخابی از سر گرفته شود. آن ها پس از چند ماه در مارس می خواهند با قدرت ظاهر شوند و امتیازات را به دست آورند. 

کلمبیا در شروع انتخابی جام جهانی ونزوئلا را شکست داد و مقابل شیلی مساوی کرد. سپس با سه گل مغلوب اروگوئه شد تا سنگین ترین شکست خانگی "تریکولور" رقم بخورد. در نهایت این تیم در خانه اکوادور یکی از بدترین شکست های خود را در انتخابی جام جهانی تجربه کرد. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۰۹:۳۰

خدا کنه ابن روند اذامه پیدا کنه تا کی‌روش زود به ایران برگرده.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۲۹

می‌خوام صد سال دیگه هم بر نگرده..😠😠😠

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۴۰

سلام خدا وکیلی دعای خیر کن. تازه از سرش راحت شدیم. دفاع اتوبوسی و شارلاتان بازی و موج سواریش راحت شدیم با آرژانتین دفاع با عراق و نپال هم دفاع اتوبوسی.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۵:۵۴

این دفعه برگرده برای ریاست جمهوری هم ثبت نام می‌کنه.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۰۹:۳۳

نوووووشش جون کی‌روش؛ فقط دنبال اختلافات بین باشگاه‌ها و تنش با مربی‌ها و بازیکنانه...

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۲:۳۸

آره تو راست میگی هنرش و در عربستان دیدیم.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۰۹:۳۶

مربی نیست که. اسکوچیچ یه سرو گردن ازش بالاتره؛ البته به گرد پای برانکو نمی‌رسه.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۱:۵۳

خخخخخ. باز ملت جوگیر شدن.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۱:۰۸

برا شماها فقط دلال کراوات خوبه.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۰:۰۶

واقعا من بعد از 30سال دنبال کردن فوتبال نفهمیدم علت اینکه بعضی خوشون رو به خاطر این مربی می‌کشتن چی بود؟ واقعا افتخارش در ایران چی بود؟ 2 صعود به جام جهانی در حالی که در گروه‌هایی بودیم که تیم‌های مشکل‌ساز ما نبودن. ژاپن-استرالیا- سعودی - عراق ایشون حتی یه سکو تو آسیا نگرفت در 2جام ملت‌ها. البته یه کار رو خوب بلد بود اونم سوار احساسات مردم شدن با کمک مجریان معروف.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۱:۴۷

Like

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۲:۰۰

نه که بقیه همین‌جور هر چهار سال به چهار سال جام میارن در آسیا و جهان و تیم ملی هم هر دوره راحت و بی دغدغه می‌رفت جام جهانی و از گروهش صعود می‌کرد؟ کی‌روش اومد ایران و این روند درخشان موفقیت و جام گرفتن‌های ایران رو قطع کرد و الان هم بعد رفتنش ما در صدر گروهمون هستیم و به عراق و بحرین هم نباختیم. راحت می‌ریم جام جهانی مثل دوران طلایی قبل از کی‌روش.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۲:۰۱

نه اینکه امسال تیم‌ها خیلی قوی هستند که تو آسیا هم رفتن به مرحله بعدی به اما و اگر خورده.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۴۲

منم بعده این همه سال نمی‌فهمم چرا هنوز مردمی هم هستن که با توجه به نداشتن ذره‌ای علم فوتبالی؛ فقط می‌خوان یه چیزی گفته باشن..

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۴۷

عزیز من وقتی اطلاعات و درکت از فوتبال و شرایطش این حد ضعیفه؛ خب اصلا نظر نده هموطن.. عادت به نمک نشناس بودن؛ عادت بدیه که ما ایرانی‌ها بسیار داریم.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۵۴

جام ملت‌های آسیا سکو و سوم چهارمی نداره وگرنه تا نیمه نهایی رفتیم و می‌تونست سوم بشه و به قول شما روی سکو بره. آلمان هم دیشب 6 تا خورد. پس لابد یواخیم لو مربیگری بلد نیست؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۵:۱۱

این دفعه رفتیم بعد بگو

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۰۱:۳۹

دوستان یه دیقه ساکت ، خواهش میکنم، ممد جان یه دیقه سکوت و رعایت کن ، هیس هیس ، ای بابا ، مگه با شما نیستم ، آقایون برادرا ، بابا یک دقیقه صبر کنید ، وای خدا ، مگه با شما نیستم ، اععععع د میگم ساکت، اون روی منو بالا نیاریدا ، اههههههه بسته دیگه سرم رفت، مسخرش و در آوردین 😡

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۱:۱۹

وزیر ورزش کلمبیا تو این باخت تقصیری نداشت؟ لباساتون چی، خوب بودند؟ شاید هم تقصیر برانکوشون بوده، راستی اصلا تقصیر آفریقای جنوبی که دیگه جا نداد برن کمپ بزنن، البته یه چیزی هم هست، یه همچین بازی های بی اهمیتی که نیاز به اردوهای یکی دو ماهه تو آفریقای جنوبی نداره، الان هم کرونا هست از طریق آنلاین تیم رو مدیریت و هدایت کن کارلوس جان، نمی دونم اگه الان هنوز هم سرمربی ایران بودی با این اوضاع کرونا چند دقیقه در سال می اومدی ایران!!!!!!!!!!! راستی مراقب خودت باش اونجا ایران نیست که حتی اگه مسوولینش مثل ایران کاری به کارت نداشته باشند. مردمش باهات کاری دارند، می‌دونی که به هموطن خودشون رحم نکردن شما که دیگه غریبه‌ای، مثل ایرانی‌ها هم غریبه پرست نیستند.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۰۵

نظرتون بسیار فنی و فوتبالی و البته ادبی است آن هم از نوع نقیضه پردازانه،😊

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۱۲

از بحرین و عراق که نباخت گل پسر.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۱۹

حرف دل خیلی‌ها رو زدی شما.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۲۰

سلام چطوری کی‌روش استقلالی 😅😅🤣🤣۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶۶ عدد مقدسی واسه استقلال مبارکت باشه.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۲۰:۴۴

عزیزم اینجا تقصیر خودش بوده و خودش هم گردن گرفته. تو ایران چیزی که تقصیر خودش نبود گردن هم نمی‌گرفت.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۱:۳۰

کی‌روش هم شیش تایی شد. بابا ما گندش می‌کنیم که خودمان را تحقیر کنیم.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۱:۵۵

می‌بینم که ملت جوگیر دوباره داره حماسه می‌آفرینه و کی‌روش شده یک مربی در سطح محلات که چیزی از فوتبال سر در نمیاره.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۳:۰۷

خدایی با نگاهی به کارنامه اش میبینی هیچ افتخاری تو تیم‌هایی که بوده نداره فقط غرور بیجا داره

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۳:۰۹

وقتی تیم ملی ما نتیجه می‌گیره بعضی وقتا و از تیم‌های بزرگ امتیاز میگیره نود و هشت درصد به دلیل استعداد جوان‌های وطنی است و فقط دو درصد به مربی بستگی داره پس الکی نگین کی‌روش برگرده هر کسی مربی باشه مهم نیست فقط باید تلاش بکنه.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۳:۳۷

تو کلمبیا به خاطر گل به خودی ترور میکنن و خیلی رو فوتبالشون حساس هستند.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۳:۴۵

ظاهرا کی‌روش با تیم‌های آسیایی بهتر نتیجه می‌گیرد.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۲۶

تو خوابم کسی نمی‌دید که ۴ امتیاز تو جام جهانی بگیریم. لابد تو جام جهانیم گروه‌مون آسون بود. آخه شعورم خوب چیزیه. حالا خوبه کاشیما لهتون کرد، نکنه کاشیمای ژاپن از تیم ملی پرتغال بهتر بوده و ما خبر نداشتیم. شما که تا فینالم با داوری رفتید بالا و بودجه مملکت خرج تیم‌تون میشه .... ببندید.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۴۳

آقای مربی قهرمان بدون یک قهرمانی!!! به پایان سلام کن.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۴۵

واقعیتشو بخوایم نه کی‌روش مربی بزرگی بود و نه برانکو و اگه اینجا تونستن موفقیت‌هایی کسب کنن صرفا به خاطر این بود که بازیکنان ایرانی از جون و دل برای مربی خارجی مایه میذارن اونم متاسفانه بر میگرده به اون حس بیگانه پرستی ما ایرانیا وگرنه هیچ کدومشون نتونستن تحول عظیم و انقلابی تو فوتبال ایران ایجاد کنن. حالا سر این باخت هواداران برانکو خوشحالن اما سرمربی محبوب خودشونم بیش از ۵ بازی تو لیگ عربستان دووم نیاورد و با اون فضاحت از عربستان بیرونش کردن. اما به تمام کسانی که این مطلب رو میخونن می‌خوام بگم که خیال نکنید اگه مربیانی امثال کی‌روش و برانکو و استانکو و اسکوچیچ و بوناچیچ و بلاژویچ و بگوویچ و کالدرون و استراماچونی و شفر و دنیزلی و ... میان وارد فوتبال ما میشن و تو مقاطعی موفقیت‌هایی کسب میکنن این‌ها دلیل بر این نیست که فکر کنیم مربیان حرفه‌ای بودن در حقیقت فوتبال ما آماتور هست که با گرفتن موفقیت‌هایی توسط این مربیان این باور اشتباه به ما القا میشه که این‌ها مربیان حرفه‌ای جهانن. ما اگه قرار بود سرمربی خارجی بیاریم که تحول عظیمی تو فوتبالمون بوجود بیاره باید یکی مثله خوزه پکرمن میاوردیم که فوتبال ما رو از اساس و پایه می‌ساخت همون کاری که با آرژانتین انجام داد. نسل طلایی از بازیکنان آرژانتین رو ساخت که قهرمان جوانان جهان کرد و با همون جوانان قهرمان المپیک شد و تو جام جهانی هم از همین بازیکنان استفاده کرد و تا مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد و کلمبیا رو برای اولین بار به جمع هشت تیم برتر جام جهانی رسوند.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۳:۰۳

درود بر تو. منم همین و می‌گم ملت ریختن سرم.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۴:۲۹

دقیقا‌ حق‌ با شماهه😢😢

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۴:۵۸

اون هیچ وقت یه مربی خوب نبود فقط شاگردانش برای خاکشون با غیرت بازی می‌کردن

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۸:۳۷

اونایی که ازش متنفرن پرسپولیسی هستن. به امید خدا یک روز دوباره برگرده ایران.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۲۱:۱۷

از اولش هم گفتم مربی نیست فقط حرف زدن بلد هست. اخراجش می کنند حقشه.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۵:۵۹

یک نکته ای رو بگم و امیدوارم منتشر بشه. و اون هم اینکه واقعا اینطور نیست که هر کسی پرسپولیسی باشه ضد کی‌روشه. نه. این فکر فکر غلطیه. همون طور که همه استقلالی ها هم لزوما طرفدار کی‌روش نیستن. به هرحال کی‌روش بهترین مربی خارجی ایران بوده. به عنوان یک پرسپولیسی ممنونم از زحمات کی‌روش و بازی‌های خوبی که مقابل ارژانتین و اسپانیا و پرتغال و شیلی و سوئد و ....انجام دادیم و البته تیم‌های آسیایی هم دیگه نگو.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۶:۱۱

صحبت شما تا حدود زیادی درسته و البته ایراداتی هم داره. در مورد جو زده بودن واقعا درست گفتی. در مورد موفق نبودن برانکو هم درست گفتی در عربستان. به هرحال مربیان ممکنه یه جا موفق باشن و یه جا نباشن. اما موضوع اینه که سرمربی خارجی الزاما وظیفش تحول بنیادین در فوتبال یک کشور نیست. با این حال کی‌روش اعتماد به نفس خوبی به فوتبال ما داد. برانکو هم به سبک خودش تا حدودی این کار رو کرد. و حتی استراماچونی در حضور کوتاه مدتش. و البته کی‌روش نسل خوبی از بازیکنان رو به فوتبال ما معرفی کرد و یا اون‌ها رو پرورش داد. که نتیجش موج دوم حضور فوتبالیست‌های ایران در اروپاست. از لیگ انگلیس تا پرتغال و ...کیروش اما رابطه خوبی با مربیان داخلی نداشت که اون هم بیش‌تر به خاطر جوسازی بعضی مربیان علیه او بود. دقت کنید که ما داریم از فوتبال بی‌امکانات و بی‌مدیریت ایران صحبت می‌کنیم. کی‌روش هشت سال هم علیه بی امکاناتی فوتبال ایران جنگید هم جلوی بازیکن سالاری رو گرفت و هم فوتبال ملی ما رو صاحب تشخص کرد. حافظه کوتاه مدت نداشته باشیم لطفا. لحظات و دقایق نیمه دوم بازی با پرتغال یادتون بیاد که چطور این تیم با بهترین بازیکن دنیا ترس به جونشون افتاده بود و لحظه شمار که زودتر بازی تمام بشه. این جواب اون‌هایی بود که میگن کی‌روش فقط دفاع می‌کرد. و صد البته که در دفاع هم بهترین بودیم.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۶:۱۲

کی‌روش و برانکو، این دوتا مربی هرجا برن دوباره به ایران بر می‌گردن، چون هیچ کشوری پتانسیل ایران و نداره.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۶:۳۱

کی‌روش تو ایران فقط می‌تونه موفق باشه و چون افکارش با سیستم ایران جور در می‌آمد و اجین شده بود. امیدوارم برگرده ایران.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۷:۵۵

لطفا کسانی که اطلاعات ورزشی ندارن نظر ندن. کی‌روش با جوانان پرتغال قهرمان جهان شد و هم‌چنین رکورد دار حضور در جام جهانی است.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۹:۲۱

بدترین روزهای فوتبالی ایران با کی‌روش گذشت. فوتبالی دفاعی.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۱۹:۳۷

پرسپولیسی ها به خاطر منافع خودشون تو ایران تخریبش کردن.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۲۰:۴۳

سلام. از زمانی که من یادم میاد هر کسی که به عنوان سرمربی روی صندلی تیم ملی نشسته بود با اما و اگر رفتیم بالا. بازم کی‌روش،.....،.... .

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۲۳:۰۰

بهترین مربی که تاکنون در فوتبال ما بوده مرحوم تومیسلاو اویچ بود کسی که در مقطع کوتاه تیمی آماده کرد در سطح آلمان قهرمان همون دوره ولی حیف و افسوس وقت بازی که رسید سیاسی برخورد شد و نتونستیم از کارش نتیجه لازم رو ببریم.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۲۳:۲۴

فقط پول بیت المال رو خورد رفت. پول ۸۰ میلیون ایرانی. به امید خدا دیگه برنگرده.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۲۳:۳۴

بهترین‌ها رو برات آرزو می‌کنم کی‌روش جان.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۸ ۲۳:۵۰

فدای سرت کی‌روش کبیر. دیشب آلمان هم شش تا از تیم جوان شده‌ی اسپانیا خورد، جذابیت فوتبال به همین چیزاست، همه مردم ایران قدردان زحمات کارلوس به فوتبال ایران هستند.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۰۰:۳۲

چه دستاوردی داشت کی‌روش؟ تنها شکست فوتبال ایران به لبنان؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۰۰:۳۶

چرا فدراسیون، وزارت ورزش و حتی گزارشگران و تحليلگران فوتبال در ایران به مربیان خارجی اهمیت بیش‌تری می‌دهند تا مربیان با سواد نخبه و کاربلد ایرانی؟؟؟ جای تاسف است.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۰۰:۴۸

آقا بــــــــــــــــسه چی به ما می‌رسه الکی دعوا می کنین. الان ما اسکوچیچ رو داریم حمایت کنیم و بس. کی‌روش مردددددد

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۰:۴۵

فکر کرده بود او‌نجا هم مثل ایران مسوولان بهش باج میدن اما فهمید هیچ جا مثل ایران نیست برای جولان دادن.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۱:۴۸

باسلام کی روش به درد سرمربیگری نمی‌خورد.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۱:۵۴

بهترین مربی تاریخ ایران بود اگه تیمش دفاعی بازی می‌کرد نتیجه می‌گرفت. بازی با آرژانتین هم بهترین بازی ایران تو جام جهانی بود. تو جام جهانی روسیه هم عالی بازی کردیم فقط بد شانسی آوردیم.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۲:۵۳

اعتبار بخشیدن به تیم ملی و نگهداشتن در صدر رده‌بندی آسیا در طول دوران مربی‌گری... جذب بهترین بازیکنان ایرانی شاغل در اروپا و بالا بردن سطح فنی تیم... و عملکرد خوب در جام جهانی قبلی و... کارهایی بود که کی‌روش تونست انجام بدهد.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۴:۳۸

احتمالا برانکو بهش بازیکن نداده بود.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۱:۳۰

دو تا مربی اومدن تو ایران فوتبال بازی کردن و به بازیکنای ما یاد دادن اولیش ایویچ بود دومیش هم همین کی‌روش. البته بلاژویچ و برانکو هم مربیای خوبی بودن که تاثیرگذار بودن تو فوتبال ایران. و یه کار خوبی هم کرد کی‌روش شاخ بعضی بازیکن‌ها رو که فکر میکردن شاخن خوب شکوند.