• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99091007526

مدیرکل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در یزد عنوان کرد

اجرای ۴ رزمایش کمک ‎رسانی دیگر تا پایان امسال

اجرای ۴ رزمایش کمک ‎رسانی دیگر تا پایان امسال

ایسنا/یزد مدیر کل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در استان یزد از برگزاری چهار رزمایش تا پایان امسال خبر داد و گفت: به زودی یک رزمایش با توزیع ۱۶ هزار بسته معیشتی در کل استان برگزار و تا پایان سال سه رزمایش دیگر نیز در پیش است.

«علی اکبر محمدپناه» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان این که در بحث کمک‌ رسانی به افراد آسیب دیده، طرح‌های مختلفی در قالب رزمایش و پویش‌ انجام شده است، اظهار کرد: رزمایش‌های متعددی در استان انجام شده که چهارمین رزمایش با توزیع ۱۶ هزار بسته معیشتی به زودی انجام می‎شود.

وی با بیان این که تا پایان امسال سه رزمایش دیگر نیز برگزار خواهد شد، گفت: هر ۴۵ روز یکبار میزبان برگزاری یک رزمایش با مشارکت موسسات خیریه و گروه‌های جهادی هستیم که اولین این رزمایش‌ها در اردیبهشت ماه و همزمان با ماه مبارک رمضان برگزار و ۱۳ هزار بسته معیشتی به ارزش ۴.۵ میلیارد تومان بین نیازمندان توزیع شد.

وی با اشاره به توزیع ۵۰ هزار قطعه مرغ در مرحله دوم رزمایش، تصریح کرد: در این مرحله هر خانوار نیازمند دو قطعه مرغ تحت عنوان بسته پروتئینی تحویل گرفتند.

این مسئول به توزیع ۱۲۰ هزار وعده غذای گرم نیز در عید غدیرخم اشاره کرد و گفت: مرحله بعدی پویش احسان سلامت در دو مرحله انجام شد که شامل پنج هزار بسته بهداشتی و ۱۰ هزار بسته ماسک و ژل ضدعفونی بود.

وی از پویش مشق احسان مصادف با اول مهرماه هم یاد کرد و گفت: توزیع هفت هزار کیف‌ دانش آموزی و لوازم‌التحریر در مناطق کم برخوردار از اقدامات این پویش به شمار می‌رفت.

توزیع تبلت قسطی در آینده نزدیک 

محمدپناه از توزیع و فروش اقلام مختلف به قیمت عرضه خبر داد و اظهار کرد: در بستر مجازی سامانه «هست اینجا»، انواع لوازم‌التحریر ویژه دانش آموزان عرضه می‎شود.

وی با بیان این که تبلت یکی از نیازهای اساسی دانش آموزان در شرایط کنونی به شمار می‌رود، گفت: برای رفع این نیاز و کوتاه کردن دست واسطه‌ها و دلالان مقرر شد تا تبلت‌هایی را با قیمت‌های سه تا چهار میلیون تومان به صورت اقساطی در این سایت عرضه کنیم.

وی از عرضه اقساطی این تبلت‌ها خبر داد و افزود: ۵۰۰ هزار تومان به صورت وجه نقد و مابقی آن به صورت شش قسط در نظر گرفته شده است.

به گفته مدیر کل ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در استان یزد، سامانه «هست اینجا» به منظور توزیع کالا و اقلام مختلف خصوصاً ماسک و مواد بهداشتی به مردم تعریف شده است.

وی با بیان این که افراد می‌توانند به ازای ثبت نام هر کد ملی، یک بسته ماسک سه لایه پزشکی را با قیمت ۵۰ هزار تومان خریداری کنند، گفت: علاوه بر ماسک، ژل بهداشتی نیز در این سایت با قیمت عرضه در دسترس عموم قرار می‌گیرد.

محمدپناه از توزیع برنج با قیمت هر کیلوگرم ۲۵ هزار تومان نیز از طریق این سایت خبر داد و گفت: محصولات و اقلام مصرفی مردم که با قیمت‌های بالایی در بازار عرضه می‎شوند را با قیمت‌ تولید و بدون واسطه در اختیار عموم قرار می‌دهیم.

این مسئول در پایان فعالیت این سایت مجازی را در راستای تحقق اهداف این نهاد اجرایی دانست و گفت: این اقدام در جهت محرومیت‌زدایی به عنوان یکی از اهداف این سازمان در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha