• چهارشنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 99091209183
  • خبرنگار : 71617

کشاورز: استقلال یک تمام‌کننده کم داشت/ پیکان خیلی خوب دفاع کرد

کشاورز: استقلال یک تمام‌کننده کم داشت/ پیکان خیلی خوب دفاع کرد

یک پیشکسوت تیم فوتبال استقلال می‌گوید آبی‌پوشان پایتخت مقابل پیکان موقعیت‌های زیادی ایجاد کردند اما دفاع پیکان، مانع از گلزنی شاگردان محمود فکری شد.

مهدی کشاورز، پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در گفت‌وگو با ایسنا، درباره عملکرد آبی‌پوشان پایتخت در دیدار مقابل پیکان در هفته چهارم رقابت‌های لیگ برتر اظهار کرد: در این بازی توپ در دست استقلال بود و مالک این بازی بود. به نظر من توپ و میدان دست آبی‌ها بود و بازی دفاعی‌ای را از سوی پیکان شاهد بودیم. هر چند حملات استقلال نتیجه‌بخش نبود اما پیکان هم ساختار دفاعی خوبی داشت و در مقابل پیکان توانست موقعیت‌های حریف را دفع کند.

او ادامه داد: دیاباته اگر بود شاید اتفاقاتی دیگر می‌افتاد و به گل می‌رسیدیم. به نظر من در این بازی ما یک تمام‌کننده کم داشتیم و این مساله باعث شد استقلال به گل نرسد.
کشاورز افزود: استقلال خیلی خوب بازی کرد اما این تیم یک مهاجم تمام کننده نداشت و این هم به خاطر دفاع پیکان بود که نگذاشتند استقلال موقعیت‌های خود را به گل تبدیل کند.

این بازیکن پیشین تیم فوتبال استقلال در پایان گفت: اگر دیاباته به میادین برگردد، می‌توانیم شاهد استقلال بهتری باشیم. بازیکنان استقلال در بازی مقابل پیکان عملکرد خوبی داشتند و از نظم خوبی برخودار بودند و به نظر من می‌توان به آینده آبی‌پوشان امیدوار بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha