• چهارشنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۹ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99091209336
  • خبرنگار : 50165

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان خبر داد

رتبه‌بندی نانوایی‌ها برای توزیع آرد بیشتر در زنجان

رتبه‌بندی نانوایی‌ها برای توزیع آرد بیشتر در زنجان

ایسنا/زنجان مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: نانوایی‌هایی که به خاطر پخت خوب مشتری بیشتری دارند، آرد بیشتری دریافت می‌کنند.

محمد ایزدی صبح امروز (۱۲ آذرماه) در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که طی هفته‌های گذشته با عنوان کمبود آرد مطرح شده بود به ‌صورت کامل بررسی شد، اظهار کرد: مشکلی از لحاظ توزیع آرد وجود ندارد و سهمیه‎ها کم نشده، حتی توزیع آرد خام با توجه به درخواست روستاها بیشتر نیز شده است.

وی افزود: برای شش ماهه دوم سال ۱۶۰۰ تن آرد خام تحویل شده که طبق آمار بیشترین بخش مربوط به روستاهای صعب‌العبور بوده است، چون با توجه به وضعیت معیشتی بسیاری از روستاها برای تحویل آرد خام مراجعه می‌کنند. توزیع آرد خام طبق آمار خانه بهداشت انجام می‌شود. البته برای جلوگیری از تخلف قرار شد که این کار با تایید بخشداری مناطق انجام شود.

این مسئول در رابطه با وضعیت فعالیت نانوایی‌ها، ادامه داد: در حال حاضر ۱۶۳۰ نانوایی در استان زنجان فعال است که البته این آمار در ماه‌های مختلف متفاوت است. تعداد واحدهای یارانه‌پز ۱۰۷۷ باب و نیمه یارانه‌پز ۵۷۴ باب بوده هیچ نوع کاهش سهمیه در ارتباط با آرد نانوایی‌ها صورت نگرفته است.

ایزدی با اشاره به شلوغی برخی از نانوایی‌ها، تصریح کرد: کیفیت بالای پخت نان و همچنین فاصله‌گذاری اجتماعی دو علت شلوغ بودن نانوایی‌ها است، یعنی قبلا چون مشتریان در داخل مغازه بودند، به چشم نمی‌آمد اما با فاصله‌گذاری اجتماعی این امر مشهودتر است.

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی استان زنجان یادآور شد: بحث کیفیت نیز موجب شلوغی برخی از نانوایی‌ها شده، همچنان که گاهی مشاهده شده در یک خیابان یک نانوایی کاملا شلوغ و نانوایی دیگر کاملا خلوت است. در همین راستا درباره ۲۷ نانوایی نیز ترمیم سهمیه انجام شده و واحدهایی که کیفیت پخت خوب و مراجعه کننده زیادی دارند، ترمیم و تقویت سهمیه خواهند داشت.

وی از رتبه‌بندی نانوایی‌ها نیز خبر داد و گفت: طرح دیگر برای توزیع آرد رتبه‌بندی است که تخصیص آرد بر این اساس انجام خواهد شد. یک برنامه دیگر درباره نانوایی‌ها نیز این است که نانوایی‌های فاقد مشتری که در شیفت صبح مشتری ندارند بعدازظهر اقدام به پخت کنند تا مردم در تهیه نان دچار مشکل نشوند.

این مسئول خاطرنشان کرد: در حال حاضر آرد یارانه و نیمه یارانه‌ای توسط کارخانجات خود استان تولید و عرضه می‌شود و با توجه به اینکه پیش‌بینی استان در خرید گندم محقق شده، از همین‌رو مشکلی در تامین آرد نداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha