امیرعلی مسیبی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به موارد مطرح شده در رابطه با کمبود آرد در استان، اظهار کرد: در حال حاضر هیچ کمبودی در رابطه با آرد در استان وجود ندارد و بر اساس اعلام اداره بازرگانی غله همه سیلوها پر بوده و علاوه بر ذخیره قابل برداشت یک ساله، ذخیره استراتژیک نیز به میزان لازم وجود دارد.
وی افزود: همه واحدهای نانوایی بر اساس سهمیهبندی از جانب اداره غله، سهمیه آرد مورد نیاز خود را دریافت میکنند و مشکل به وجود آمده به پخت بیش از سهمیه نان و یا فروش آرد از طرف نانواییها بازمیگردد.
این مسئول ادامه داد: در گذشته چون تفاوت قیمتی بین آرد دولتی و آزاد وجود نداشت، نانوایان با خرید آرد به قیمت آزاد بیش از سهمیه خود پخت نان داشتند و نان مازاد را در ساعات بیشتر و یا به صورت بستهبندی شده به مردم و فروشگاههای مختلف عرضه میکردند و این سبب شده که بسیاری به خرید نان با قیمت بیشتر از فروشگاهها روی آوردند.
مسیبی تصریح کرد: حالا که قیمت آرد آزاد افزایش یافته، مردم در خرید نان بستهبندی شده با مشکل مواجه شدند. همچنین نانواییها نیز دیگر بیش از سهمیه پخت نان نداشته و بسیاری در ساعات بعد از ظهر تعطیل هستند و این مهم سبب شده که کمبود نان احساس شود، در حالی که آرد بیش از سرانه جمعیتی استان توزیع شده است.
معاون امور بازرگانی و تجارت خارجی سازمان صنعت، معدن و تجارت زنجان یادآور شد: در حال حاضر کارتکسی برای ساماندهی به وضعیت آرد و پخت نان نانواییها طراحی شده و در روزهای آتی به همه نانواییها ابلاغ میشود که در آن سهمیه ماهانه و میانگین زمان پخت به نانوایان ارائه شده و نانوایان باید فعالیت خود را بر اساس آن تنظیم کنند که سبب میشود نانوایی نتواند در روز بیش از سهمیه خود نان پخت بکند و یا آردی را بفروشد.
وی اظهار کرد: این زیرساختها از طریق سازمان صمت استان آماده شده و بازرسیها نیز با استفاده از این کارتکس راحت و با دقت بالاتری انجام میشود و انتظار میرود شهروندان در صورت مشاهده تخلف، آن را در سامانه ۱۲۴ ثبت کنند.
انتهای پیام
نظرات