• چهارشنبه / ۱۲ آذر ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99091209527
  • خبرنگار : 30054

فروش سهام عدالت از طریق بانک یا کارگزاری های بورس؟

فروش سهام عدالت از طریق بانک یا کارگزاری های بورس؟

بازگشت رونق به بازار سهام پس از یک دوره رکود و ریزش قیمت ها، بار دیگر انگیزه فروش و عرضه سهام عدالت را در مالکان این سهم تقویت کرده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام کارگزاری دلیران پارس، صعودی شدن شاخص بورس سبب تقویت ارزش سهام عدالت شده و این رشد با مراجعه به سامانه سهام عدالت و یا اخبار روزانه ای که از ارزش این سهم منتشر می شود، قابل درک و مشاهده است.

آزاد سازی سهام عدالت از نیمه دوم خرداد ماه سال جاری و با اعلام قابل معامله شدن ۳۰ درصد این سهم کلید خورد، این رقم در نیمه دوم مردادماه به ۶۰ درصد رسید و بنا بر اعلام مسئولان، باقی مانده این سهام نیز در دهه فجر امسال آزاد خواهد شد. در عین حال همچنان برای برخی این سوال مطرح است که چگونه می توانند سهام عدالت خود را بفروشند.

بر اساس مکانیزم های تعریف شده از زمان آزاد سازی سهام عدالت دو روش عرضه آن مرسوم و معمول بوده است.

نخست؛ فروش سهام عدالت از طریق بانک ها است، با انتخاب این روش صاحب سهام به یکی از بانک ها مراجعه و فرم درخواست فروش ۶۰ درصدی سهام عدالت  را تکمیل و ارائه می کند،  پس از انجام این کار بانک مورد نظر مسئولیت فروش سهام را بر عهده گرفته، اقدام به فروش بلوکی سهام و در نهایت واریز وجه حاصل از فروش به صاحب سهم  می کند.

 این روش اگرچه مزایایی دارد اما کندی بانک ها در واریز وجه حاصل از فروش سهام عدالت، اغلب افرادی را که از این روش اقدام به فروش سهامشان کرده اند را ناراضی کرده است.

اما روش دوم مراجعه به کارگزاری های بورس است، در این روش متقاضیان باید اقدام به ثبت نام در سامانه سجام و دریافت کد بورسی کرده و پس از دریافت کد بورسی وارد سایت کارگزاری مربوطه شده و درخواست فروش سهام عدالت را ثبت کنند. با ثبت درخواست، کارگزاری اقدام به فروش سهام فرد به صورت بلوکی در بورس می کند.

کارگزاری دلیران پارس از جمله کارگزاری های، باسابقه، خوشنام و فعال بازار سرمایه است که سهامداران عدالت می توانند با مراجعه به درگاه اینترنتی آن و ورود به بخش سهام عدالت به این آدرس مراجعه نمایند و نسبت به تکمیل اطلاعات و ارائه درخواست فروش اقدام کنند.

این کارگزاری به وکالت از مالکان سهام عدالت اقدام به عرضه سهام آنها در بالاترین قیمت ممکن کرده و با نگاه مسئولانه در شرایط کاهش و افت شاخص های بورس از عرضه سهام عدالت خودداری می کند.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar

سلام میخواهم سهام عدالت من را بفروشم به پولش نیاز دارم کمکم کنید زودترین بفروشمش