• دوشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۹ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99102920978
  • خبرنگار : 71605

نتایج یک نظرسنجی نشان داد:

کاهش رضایت از نخست‌وزیر ژاپن به خاطر نحوه پاسخ به کووید ۱۹

کاهش رضایت از نخست‌وزیر ژاپن به خاطر نحوه پاسخ به کووید ۱۹

نظرسنجی روزنامه "یومیوری" روز دوشنبه نشان داد میزان رضایت از "یوشیهیده سوگا"، نخست‌وزیر ژاپن به خاطر نارضایتی از نحوه رسیدگی او به همه‌گیری کووید ۱۹، پایین آمده و در حال حاضر حدود نیمی از مردم ژاپن از دولت او ناراضی هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، این نظرسنجی نشان داد حمایت از کابینه سوگا ماه گذشته از ۴۵ درصد به ۳۹ درصد کاهش پیدا کرده در حالی که میزان نارضایتی نیز با افزایش ۶ امتیازی به عدد ۴۹ درصد رسیده است.

منتقدان می‌گویند سوگا بعد از افزایش موارد کرونا در اواخر سال گذشته میلادی، بسیار کند عمل کرد و تصمیمات او مبنی بر متوقف کردن یک کمپین گردشگری داخلی و اعلام وضعیت اضطراری برای توکیو و دیگر شهرهای بزرگ ژاپن، دیر گرفته شدند.

نظرسنجی یومیوری نشان داد ۷۸ درصد عموم مردم طرفدار گسترش وضعیت اضطراری فراتر از ۱۱ استان فعلی هستند و ۴۲ درصد آن‌ها معتقدند برای کل ژاپن باید وضعیت اضطراری اعلام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha