• دوشنبه / ۶ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: محیط زیست
  • کد خبر: 99110603911
  • خبرنگار : 71432

برگزاری اجلاس مجازی مبارزه با تغییرات اقلیمی به میزبانیِ هلند

برگزاری اجلاس مجازی مبارزه با تغییرات اقلیمی به میزبانیِ هلند

مذاکرات سطح بالا با موضوع مبارزه با تغییرات اقلیمی و با هدف ارائه راه حل ها و برنامه های عملی برای مقابله با تغییرات آب و هوایی تا سال ۲۰۳۰، به میزبانی هلند برگزار می شود.

به گزارش ایسنا، این اجلاس به صورت مجازی خواهد بود و طی آن همچنین ایالات متحده با پیوستن به مذاکرات به منظور بررسی روش هایی برای حفظ سلامت مردم و وضعیت اقتصادی در برابر تاثیرات گرم شدن کره زمین، بازگشت خود به مبارزه جهانی علیه تغییرات آب و هوایی را اعلام خواهد کرد.

کمتر از یک هفته پس از آنکه جو بایدن، رئیس جمهوری ایالات متحده از بازگشت این کشور به قرارداد آب و هوایی پاریس خبر داد، جان کری نماینده ویژه او در امور آب و هوا در اجلاس سازگاری اقلیمی حضور خواهد یافت و به معاون نخست وزیر چین، نخست وزیر آلمان، رئیس جمهوری فرانسه و نخست وزیر انگلیس و دیگر رهبران ملحق می شود.

پیش از اجلاس بیش از ۳۰۰۰ محقق از سراسر جهان، رهبران کشورها را تحت فشار قرار دادند تا از مردم در برابر اثرات گرم شدن کره زمین بهتر محافظت کنند.

محققان در بیانیه ای اظهار کردند: جهان ما که به سرعت در حال گرم شدن است در حال حاضر دچار بحران های جدی ناشی از خشکسالی شدید، آتش سوزی، موج گرما، سیل، طوفان های استوایی مخرب و سایر حوادث شدید شده است.

مرکز جهانی سازگاری اقلیمی نیز (GCA) اعلام کرد: تغییر آب و هوا می تواند تولید جهانی غذا را تا ۳۰ درصد کاهش دهد و طغیان دریا و وقوع طوفان می تواند صدها میلیون نفر از ساکنان شهرهای ساحلی را از خانه های خود متواری کند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، بان کی مون رئیس این مرکز و دبیرکل سابق سازمان ملل متحد گفت: برای تغییرات اقلیمی هیچ واکسنی وجود ندارد. این تغییرات خیلی سریع‌تر از آن‌چه تصور می‌کنیم اتفاق می‌افتد و تاب آوری در برابر این تغییرات یک امر واجب و ضروری است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha