• شنبه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99111107940
  • خبرنگار : 50300

کلانتری عنوان کرد

تولید ۲۵ درصد ظروف یکبار مصرف سلولزی کشور در شوش

تولید ۲۵ درصد ظروف یکبار مصرف سلولزی کشور در شوش

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تولید ۲۵ درصد ظروف یکبار مصرف سلولزی سازگار با محیط زیست در شوش، گفت: با تولید این محصول منابع کشور به هدر نمی‌رود، زیرا سالیانه میلیون‌ها تن باگاس یا سوزانده و یا انبار می‌شوند.

عیسی کلانتری امروز (۱۱ بهمن) در حاشیه افتتاح خط تولید ظروف یکبار مصرف سلولزی سازگار با محیط زیست در شرکت کاغذسازی پارس هفت‌تپه شوش، اظهار کرد: پلاستیک یکی از بحران‌های اصلی محیط زیست است که متاسفانه روز به روز افزایش پیدا می‌کند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: امروز خوشبختانه با راه اندازی این واحد، در حدود ۲۵ درصد ظروف یکبار مصرف مورد نیاز کشور تولید می‌شود.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به مزایای تولید ظروف سلولزی، ادامه داد: تجزیه یک قطعه پلاستیک چند صد سال طول می‌کشد، اما این ظروف در کمتر از سه ماه تجزیه می‌شوند. بزرگترین شاخصه این صنعت، این است که دوستدار محیط زیست است.

کلانتری در پایان با بیان اینکه با تولید این محصول منابع کشور هم به هدر نمی‌رود، گفت: زیرا سالیانه میلیون‌ها تن باگاس یا سوزانده و یا انبار می‌شوند. بخشی از این باگاس‌ها در این شرکت تبدیل به ظروف یکبار مصرف می‌شوند که هم سلامتی آن تایید شده و هم از نظر بهداشتی و محیط زیستی، آلاینده نیستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha