• پایگاه‌های اطلاع‌رسانی

  • پرتال امام خمینی (ره)
  • سایت مقام معظم رهبری
  • سایت ریاست جمهوری
  • سایت مجلس شورای اسلامی
  • سایت قوه قضاییه
  • سایت شورای نگهبان
  • سایت جهاد دانشگاهی
  • خبرگزاری‌ها

  • آنا
  • ایلنا
  • ایکنا
  • ایرنا
  • تسنیم
  • تابناک
  • دفاع مقدس
  • سینا پرس
  • شانا
  • قرآنی
  • موج
  • واحد مرکزی خبر
  • هنر آنلاین
  • دانشگاه‌ها

  • دانشگاه تهران
  • دانشگاه علامه طباطبایی
  • دانشگاه صنعتی شریف
  • دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • دانشگاه شهید بهشتی
  • دانشگاه آزاد اسلامی
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
  • دانشگاه شهید چمران اهواز
  • دانشگاه فردوسی مشهد
  • دانشگاه اصفهان
  • دانشگاه تبریز
  • دانشگاه علوم پزشکی تهران
  • دانشگاه علوم‌پزشکی شهید بهشتی
  • دانشگاه پیام نور
  • دانشگاه علم و فرهنگ
  • دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • روزنامه‌ها

  • آفرینش
  • اطلاعات
  • جمهوری اسلامی
  • خراسان
  • رسالت
  • مردم‌سالاری

isna header

  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۷
  • GMT 02:37

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • English

  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
  • پیوندها
  • شبکه‌های اجتماعی
  • ایسنا ۲۴
  • صفحه اصلی
  • علمی‌ و دانشگاهی
  • سیاسی
  • فرهنگی و هنری
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • جهان
  • ورزشی
  • استان ها
  • عکس
  • ویدئو
  • گرافیک
  • صوت
  • بازار
  • ایسنا+
  • پنجشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۶:۰۷
  • GMT 02:37

سرویس عکس

  • مستند
  • خبری
  • ایران
  • استان‌ها
  • English

برداشت برنج از شالیزارهای منطقه الموت قزوین

برنج‌کاران معتقدند «برنج» در واقع «به رَنج» است و با این بازی زبانی می خواهند طاقت فرسایی کشت این محصول را بیان کنند. برنج، قوت غالب مردم ایران است. منطقه الموت غربی و شرقی در استان قزوین دارای ۳۷۵۰ هکتار شالیزار است. متوسط عملکرد هر هکتار از این شالیزارها ۳۹۰۰ کیلوگرم شلتوک است. از هر هکتار بطور میانگین ۳.۵ تن برنج سفید برداشت می‌شود. از ارقام مورد کشت برنج در الموت می‌توان به «هاشمی»، «علی کاظمی»، «حسن‌سرا»، «طارم»، «خنجری» و «موسی طارم» اشاره کرد.امروزه بیش از ۸۰ درصد این برنج به صورت مکانیزه کشت و برداشت می‌شود.

۳ مهر ۱۴۰۰ / ۱۵:۵۹

عکس: حدیث باقری / ایسنا

  • دره اَندج در منطقه الموت که مردم روستاهای «کندانسر» و «ملاکلایه» و «صائین کلایه» در آن به کشت برنج می پردازند.
  • منطقه الموت غربی و شرقی در استان قزوین دارای ۳۷۵۰ هکتار شالیزار است.
  • از ارقام مورد کشت برنج در الموت می‌توان به «هاشمی»، «علی کاظمی»، «حسن‌سرا»، «طارم»، «خنجری» و «موسی طارم» اشاره کرد.
  • برداشت برنج از شالیزار‌های منطقه الموت قزوین
  • برداشت برنج از شالیزار‌های منطقه الموت قزوین
  • امروزه بیش از ۸۰ درصد این برنج به صورت مکانیزه کشت و برداشت می‌شود.
  • منطقه الموت غربی و شرقی در استان قزوین دارای ۳۷۵۰ هکتار شالیزار است.
  • برداشت برنج از شالیزار‌های منطقه الموت قزوین
  • از ارقام مورد کشت برنج در الموت می‌توان به «هاشمی»، «علی کاظمی»، «حسن‌سرا»، «طارم»، «خنجری» و «موسی طارم» اشاره کرد.
  • منطقه الموت غربی و شرقی در استان قزوین دارای ۳۷۵۰ هکتار شالیزار است.
  • برداشت برنج از شالیزار‌های منطقه الموت قزوین
  • از ارقام مورد کشت برنج در الموت می‌توان به «هاشمی»، «علی کاظمی»، «حسن‌سرا»، «طارم»، «خنجری» و «موسی طارم» اشاره کرد.
  • نمایی از رود شاهرود الموت که شالیزارهای منطقه از آن سیراب می‌شود.
  • متوسط عملکرد هر هکتار از این شالیزارها ۳۹۰۰ کیلوگرم شلتوک است. از هر هکتار بطور میانگین ۳.۵ تن برنج سفید برداشت می‌شود.
  • متوسط عملکرد هر هکتار از این شالیزارها ۳۹۰۰ کیلوگرم شلتوک است. از هر هکتار بطور میانگین ۳.۵ تن برنج سفید برداشت می‌شود.
  • از ارقام مورد کشت برنج در الموت می‌توان به «هاشمی»، «علی کاظمی»، «حسن‌سرا»، «طارم»، «خنجری» و «موسی طارم» اشاره کرد.
  • شکرگزاری یک کشاورز الموتی از برداشت محصول
  • امروزه بیش از ۸۰ درصد این برنج به صورت مکانیزه کشت و برداشت می‌شود.
  • منطقه الموت غربی و شرقی در استان قزوین دارای ۳۷۵۰ هکتار شالیزار است.
  • یک کارخانه برنج کوبی در منطقه الموت که فرآیند «کاشت»، «داشت» و «برداشت» برنج را با جداسازی پوست نهایی آن، تکمیل می‌کند.
  • یک کارخانه برنج کوبی در منطقه الموت که فرآیند «کاشت»، «داشت» و «برداشت» برنج را با جداسازی پوست نهایی آن، تکمیل و برنج را آماده عرضه به بازار می‌کند.
  • یک کارخانه برنج کوبی در منطقه الموت که فرآیند «کاشت»، «داشت» و «برداشت» برنج را با جداسازی پوست نهایی آن، تکمیل می‌کند.
  • دبیر عبدالواحد میرزازاده
  • استانی-عکس
  • قزوين
  • برداشت برنج
  • برنج الموت
  • الموت

اخبار مرتبط

  • برداشت سیب زنوز

  • از شالیزار تا شالیکوبی

  • برداشت خرما در نخلستان های بوشهر

  • شهر جهانی «انگور»

  • تولید کشمش به سبک «بولاو»

لینکستان

    رزرو هتل مشهد جمینجا خرید سی پی لیفت صورت با نخ بلیط اتوبوس دانلود آهنگ خرید سرور مجازی پهنای باند اختصاصی بوکینگ گوسفند زنده روغن هیدرولیک تجهیزات پزشکی خرید سی پی کالاف بررسی علت بیماری‌ ها بهترین جراح بینی بلیط هواپیما ارزان‌ترین تورهای داخلی و خارجی دوره آنلاین زبان ثبت شرکت بلیط استانبول به تهران رزرو هتل بلیط هواپیما خارجی ویزای دبی تور تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی پیوان ساندویچ پانل سم برای ساس چاپ لیبل uv dtf قیمت تشک خرید بک لینک طراحی سایت آهنگ جدید ایرانی کلاس تیزهوشان ششم تور قبرس شمالی پارتیشن شیشه‌ ای ساخت پرسشنامه آنلاین نوبت‌دهی آنلاین پزشکان پهنای باند اختصاصی رتبه‌ بندی شرکت متخصص گوش و حلق و بینی طراحی سایت شرکتی تابان شهر چاپ
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
ISNA
  • آرشیو
  • خط مشی
  • درباره ایسنا
  • تماس با ایسنا
علمی و دانشگاهی
  • علم
  • پژوهش
  • فناوری
  • جهاد دانشگاهی
  • هوش مصنوعی
  • آموزش
  • صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • دانش‌بنیان‌ها
  • پیشرفت
  • rubika-icon
  • eitaa-icon
  • bale-icon
  • soroush-icon
  • telegram-icon
  • youtube-icon
  • x-icon
  • instagram-icon
  • rss-icon
  • aparat-icon
Nastooh Logoنرم‌افزار تحریریهٔ نستوه
© 2025 Iranian Students' News Agency. All rights reserved