گاریز، ماهی کوچکی در اندازه ۱۰ تا ۱۵ سانتیمتر یا بیشتر، با خارهای نسبتا زیادی است که با ابزارهایی مانند مشتا (Moushta) یا حدر(Hadr) توسط هرمزگانیها صید میشود. صید ماهی گاریز که از نیمه تیر در آبهای این استان به صورت سنتی و با استفاده از تور آغاز شده تا اوایل آبان امسال ادامه دارد. این ماهی با وجود داشتن جثهای کوچک، اما پر طرفدار است. به گفته متخصصان و کارشناسان امور تغذیه مصرف آن نه تنها برای افراد دچار چربی خون بالا مضر نیست، بلکه باعث کاهش کلسترول بد خون هم میشود، چون سرشار از امگا ۳ است و به واسطۀ داشتن خاصیت ضد التهابیاش باعث بهبود عملکرد قلب میشود و در کنترل و پیشگیری بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، انواع سرطانها و بیماریهای سیستم عصبی موثر است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات