آزمون استخدامی آموزش و پرورش
-
اجتماعی > آموزش و پرورشآزمون استخدامی آموزشوپرورش امسال برگزار نشد/ چاپ و توزیع ۱۶۴ میلیون جلد کتاب درسی
وزیر آموزش و پرورش تأمین نیروی انسانی را از چالشهای آموزشوپرورش در آغاز سال تحصیلی جاری عنوان و اظهار کرد: در سالهای گذشته بخشی از کمبود نیروی انسانی از طریق آزمون استخدامی ماده ۲۸ جبران میشد و معمولاً سالانه بین ۲۵ تا ۳۰ هزار نفر از این مسیر جذب آموزشوپرورش میشدند.
-
علمی و دانشگاهی > آموزشامکان اعتراض داوطلبان به نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش
داوطلبان تا فردا فرصت دارند اعتراض خود را به نتایج نهایی آزمون تخصصی جذب دانشجوی مهارتآموز وزارت آموزش و پرورش سال ۱۴۰۴ ثبت کنند.
-
چندرسانه ای > استودیوویدیو/ چه زمانی آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعتبار دارد؟
علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه آزمون استخدامی ماده ۲۸ نکته ظریفی دارد گفت: زمانی اعتبار پیدا میکند که بتوانیم اول مهر معلم از دل این آزمون استخراج کنیم، بنابراین در آزمون استخدامی ماده ۲۸ باید به نحوی آزمون برگزار کنیم که مهر ماه معلم استخدام شده و سر کلاس درس باشد. اگر برای مهر معلم نتواند سر کلاس باشد برگزاری آزمون در امسال هیچ وجهه ندارد.
-
علمی و دانشگاهی > جهاد دانشگاهیاعلام نتایج اعتراضات آزمون استخدامی آموزش و پرورش
مرکز آزمون جهاددانشگاهی از بارگذاری نتایج بررسی اعتراضات داوطلبان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش سال ۱۴۰۴ خبر داد.
-
-
استانها > کردستاننماینده مجلس: جهاد دانشگاهی با اجرای پروژههای علمی بزرگ میتواند موتور توسعه کردستان باشد
نماینده مردم سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی، گفت: جهاد دانشگاهی با اجرای پروژههای علمی بزرگ میتواند موتور توسعه کردستان باشد و فعالیتهای این نهاد باید متمرکز، هدفمند و مسئلهمحور باشد.
-
سخنگوی وزارت آموزشوپرورش پاسخ داد
اجتماعی > آموزش و پرورشآزمون استخدامی ماده ۲۸ آموزشوپرورش سال آینده برگزار میشود؟
سخنگوی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه برگزاری آزمون استخدامی ماده ۲۸ در سال آینده منوط به بررسی نیاز به نیروی انسانی، تعداد بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ و ظرفیت خروجی دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی صورت میگیرد گفت: در حال حاضر جذب معلمان بیشتر از مسیر اصلی دانشگاههای فرهنگیان و رجایی انجام میشود لذا برگزاری آزمون ماده ۲۸ تنها در صورت بررسی شرایط مذکور، با مجوز دستگاههای ذیربط صورت میگیرد.