• یکشنبه / ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۷:۴۴
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1400011505871
  • منبع : نمایندگی کردستان

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان خبر داد:

انجام بیش از ۴۰۰۰ مأموریت توسط پایگاه اورژانس ۱۱۵

انجام بیش از ۴۰۰۰ مأموریت توسط پایگاه اورژانس ۱۱۵

ایسنا/کردستان مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان از انجام ۴ هزار و ۲۷۲ ماموریت امدادرسانی به بیماران و مصدومان در اسفند ماه سال گذشته در استان خبرداد.

رضا پیرا در گفت‌وگو با ایسنا، اقدامات، عملکرد و فعالیت‌های اورژانس ۱۱۵ در اسفند ماه سال گذشته را اعلام و با اشاره به انجام ۴ هزار و ۲۷۲ مأموریت شامل حوادث تصادفی، غیر تصادفی، مسمومیت‌ها و بیماری‌ها در مدت زمان یاد شده در استان، اظهار کرد: از این تعداد ۳ هزار و ۱۱۶ مأموریت مربوط به بیماری‌ها است.

وی بیان کرد: از تعداد مأموریت انجام شده ۷۰۰ مورد مربوط به حوادث تصادفی و ۴۶۴ مورد به حوادث غیرتصادفی مرتبط بوده است.

پیرا در ادامه ذکر کرد: طی مأموریت‌های انجام شده ۶۰۰ مصدوم مربوط به حوادث تصادفی و تعداد یک هزار و ۵۲۰  مصدوم مرتبط با حوادث غیر رانندگی به بیمارستان‌های استان اعزام شده است.

مدیر اورژانس پیش بیمارستانی و حوادث دانشگاه علوم پزشکی کردستان با ذکر اینکه در مدت زمات یاد شده ۶۶  مورد مسمومیت در استان به مرکز پیام ۱۱۵ گزارش شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد ۳۰ مورد مسمومیت با گاز منواکسید کربن اعلام شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha