• یکشنبه / ۲۲ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400012211500
  • خبرنگار : 71605

برآورد مقامات اطلاعاتی آمریکا و کره جنوبی:

کره شمالی ساخت زیردریایی جدید ۳ هزار تنی را تکمیل کرده است

کره شمالی ساخت زیردریایی جدید ۳ هزار تنی را تکمیل کرده است

طبق اعلام منابع در روز یکشنبه، مقامات اطلاعاتی کره جنوبی و آمریکا معتقدند کره شمالی آماده رونمایی از یک زیردریایی جدید ۳ هزار تنی است و برای این امر منتظر زمان مناسب است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری یونهاپ، این برآورد پس از آن مطرح می‌شود که یک اندیشکده آمریکایی اعلام کرد کره شمالی شناور تست موشکی با قابلیت فرو رفتن در آب خود را در محدوده تست موشکی خود جابه‌جا کرده که احتمالاً نشانه‌ای مبنی بر تست آتی یک موشک بالستیک قابل پرتاب از زیردریایی (SLBM) است.

به گفته این منابع، هم مقامات اطلاعاتی آمریکا و هم مقامات اطلاعاتی کره جنوبی این برآورد را مطرح کرده‌اند که کره شمالی ساخت زیردریایی ۳ هزار تنی را که در ژوئیه ۲۰۱۹ رونمایی شد، تکمیل کرده است.

یک منبع گفت: مقامات برآورد می‌کنند که کره شمالی در حال بررسی زمان‌بندی مناسب برای رونمایی از زیردریایی برای یک تأثیر استراتژیک، از جمله فشار حداکثری به آمریکا است.

این منبع افزود، کره شمالی ممکن است طی یک مراسم افتتاحیه، از زیردریایی مذکور رونمایی کرده و در واقع از یک موشک بالستیک قابل پرتاب از زیردریایی، مانند Pukguksong-۳ پرده‌برداری کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha