• دوشنبه / ۲۳ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۹:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400012312916
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

در راستای صیانت از سلامت دانش‌آموزان صورت می‌گیرد؛

تجمیع ۵ مدرسه متوسطه در خوسف

تجمیع ۵ مدرسه متوسطه در خوسف

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در راستای صیانت از سلامت دانش آموزان، تحقق اهداف سند تحول بنیادین، پنج مدرسه متوسطه اول شهرستان خوسف، با تفکیک جنسیتی، تجمیع می‌شوند.

محمدعلی واقعی، امروز دوشنبه ۲۳ فروردین در اولین نشست شورای آموزش و پرورش خوسف در سال جاری اظهار کرد: به منظور کیفیت بخشی به محتواهای آموزشی و پرورشی، تحقق عدالت آموزشی و جنسیتی، ارتقاء توانمندی‌ها و مهارت‌های دانش آموزان، از دبیران تخصصی در دوره متوسطه اول استفاده می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به فعالیت مدارس زیر نرم در این شهرستان تصریح کرد: برای برخورداری یکسان دانش آموزان خوسفی از خدمات و محتواهای آموزشی ضروری است این دانش آموزان به سمت مدارس شبانه روزی هدایت شوند.

وی ضمن تقدیر از خدمات ارزنده اعضای شورای آموزش و پرورش خوسف، بیان کرد: در سال گذشته ۹ جلسه شورای آموزش و پرورش با ۳۱ مصوبه در این شهرستان برگزار شده که ۸۵ درصد این مصوبات محقق شده است.

دبیر شورای آموزش پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه در حال حاضر ۴ هزار دانش‌آموز دختر و پسر در ۸۸ آموزشگاه خوسف مشغول تحصیل هستند، تصریح کرد: در سال گذشته بیش از ۲۰۰ تبلت و گوشی هوشمند برای دانش آموزان نیازمند تهیه شده و در اختیار آنان قرار گرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی، از معرفی  ۲۵۰ دانش آموز خوسفی برای دریافت وام خرید گوشی هوشمند به بانک های عامل شهرستان خبر داد و اظهار کرد: تا پایان اسفند سال گذشته ۳۰۰ میلون تومان به متقاضیان پرداخت شده است.

واقعی یادآور شد: شورای آموزش و پرورش تبلور مشارکت عمومی در فرایند تعلیم و تربیت است و تلاش مضاعف و سه برابری معلمان توانمند، مؤمن و متعهد استان در ایام شیوع کرونا باعث تداوم جریان آموزش و پرورش شده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha