به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، مباحث میکروب شناسی غذایی دو بخش عمده را در بر میگیرد که شامل بررسی نقش میکرو ارگانیسمها در فساد مواد غذایی و نقش میکرو ارگانیسمها در فرایندهای تهیه و تولید مواد غذایی است. امروزه بیشترین پژوهش های میکروب شناختی غذایی جدید پیرامون نقش مثبت میکروبها در تهیه و تولید مواد غذایی انجام میشود.
فساد مواد غذایی نیز یکی از جدیدترین مسائل و مشکلات اقتصادی و بهداشتی در صنایع غذایی و عرضه مواد غذایی به بازار است. سمیت پدیدهای است عام که برای همه زیانبخش و خطرناک میباشد. در رابطه با فساد مواد غذایی نقش دانش میکروب شناسی به طرق مختلف حائز اهمیت است.
این وبینار با تدریس مهندس نیلوفر سلیمانی – کارشناس ارشد میکروبیولوژی مواد غذایی و نویسنده کتاب آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی روز پنجشنبه ۳۰ اردیبهشت ساعت ۱۵ الی ۱۹ و و جمعه ۳۱ اردیبهشت ساعت ۹ الی ۱۳، به صورت آنلاین برگزار می شود.
علاقهمندان می توانند جهت ثبتنام و کسب اطلاعات بیشتر به شناسه food_science_teh@ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات