• جمعه / ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400032821060
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

/انتخابات ۱۴۰۰/

۲۲۰۰ رأی اولی در انتخابات ۱۴۰۰ شاهین‌شهر

۲۲۰۰ رأی اولی در انتخابات ۱۴۰۰ شاهین‌شهر

ایسنا/اصفهان رئیس هیئت اجرایی انتخابات ۱۴۰۰ شاهین‌شهر و میمه، افراد واجد شرایط رأی دادن در شهرستان را ۱۶۳ هزار نفر و افراد مشمول رأی اولی را بیش از دو هزار و ۲۰۰ نفر برشمرد.

اسفندیار تاجمیری در بازدید از شعب اخذ رأی شاهین‌شهر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به حضور پرشکوه مردم در شعب اخذ رأی، اظهار کرد: در شاهین‌شهر و میمه ۱۶۳ هزار نفر شامل حدود ۷۰ درصد جمعیت رسمی مشمول شرایط دادن رأی هستند و از این تعداد بیش از دو هزار و ۲۰۰ نفر رأی اولی در شهرستان برای سرنوشت کشور و شهرشان تصمیم می‌گیرند.

وی با تاکید بر اهتمام هیئت‌های اجرایی و نظارتی بر صیانت از آرای مردم، افزود: در همه شعبه‌های شاهین‌شهر و میمه متولیان صندوق های اخذ رأی هماهنگی و آمادگی برای میزبانی، حفاظت و حراست از آرای مردم را داشته و آن‌چه مردم اراده کنند از صندوق‌های رأی بیرون خواهند آمد.

تاجمیری ضمن درخواست از مردم که رأی دادن را به ساعات پایانی موکول نکنند، تصریح کرد: نمایندگان هیئت‌های نظارتی و اجرایی در همه شعب مستقر بوده و پاسخگوی ابهامات و اشکالات مردم خواهند بود.

فرماندار شاهین‌شهر و میمه با اشاره به شیوع همه‌گیری کرونا بر فعال بودن شعبه سیار اخذ رأی بیماران کرونایی تاکید کرد و ادامه‌داد: مبتلایان به کووید ۱۹ با هماهنگی اداره بهداشت و درمان شهرستان می توانند تقاضای صندوق اخذ رأی در راستای مشارکت در انتخابات و تصمیم سازی برای آینده کشور داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha