• یکشنبه / ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 1400033023020
  • خبرنگار : 30165

فراخوان ارسال طرح‌های تحقیقاتی به مرکز تحقیقات حلال

فراخوان ارسال طرح‌های تحقیقاتی به مرکز تحقیقات حلال

سازمان غذا و دارو در فراخوانی با عنوان «فراخوان طرح‌های تحقیقاتی در حوزه طیب، طاهر، سلامت، حلیت و حرمت فرآورده‌های سلامت محور و خدمات سلامت»، از تمامی موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژوهشگران دعوت به عمل آورد تا با ارسال پیشنهادات، پروپوزال و طرح‌های تحقیقاتی خود در زمینه‌های ذکر شده، به مرکز تحقیقات حلال، این سازمان را در نیل به وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری کنند.

به گزارش ایسنا، در فراخوان «طرح‌های تحقیقاتی در حوزه طیب، طاهر، سلامت، حلیت و حرمت فرآورده‌های سلامت محور و خدمات سلامت» که به امضای دکتر محمدرضا شانه‌ساز، رییس سازمان غذا و دارو رسیده، آمده است؛

رییس محترم نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها

 معاون محترم علمی و فناوری ریاست جمهوری

 مسئول محترم بخش استفتائات  دفتر مقام معظم رهبری 

رییس محترم موسسه موضوع شناسی احکام فقهی

معاون محترم تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و درمان

معاون محترم پژوهشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری

رییس محترم دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی سراسر کشور

با احترام و نظر به اهمیت سلامت، طیب و طاهر بودن مواد و فرآورده‌ها و خدمات حوزه سلامت، مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران در راستای وظیفه ذاتی و مصوب درجهت ارتقای بهداشت و سلامت، حلیت و حرمت مواد و فراورده‌های دارویی، غذایی، آشامیدنی، آرایشی و ملزومات پزشکی مورد مصرف و سایر خدمات و با عنایت به تنوع روز افزون تولید و فرآوری مواد و فرآورده‌های مذکور و خدمات ارائه شده در جوامع بشری، بدین وسیله از تمامی موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، مراکز آموزش عالی، متخصصین و پژوهشگران دعوت به عمل می‌آورد تا با ارسال پیشنهادات، پروپوزال و طرح‌های تحقیقاتی در زمینه‌های مشروح ذیل به مرکز تحقیقات حلال، ما را در نیل به وظایف قانونی و حفظ و صیانت از سلامت و بهداشت جامعه یاری فرمایید.

۱-بهداشت و سلامت در تولید و فرآوری محصولات و خدمات سلامت

۲-حلیت و حرمت در تولید و فرآوری محصولات و خدمات سلامت

۳-روش‌های شناسایی و تعیین مقدار اجزای متشکله مواد و فرآورده های سلامت

۴-شناسایی تقلبات در مواد و فرآورده های سلامت

۵-چگونگی بازرسی و ارزیابی و مراحل آن در فرآیند و نظام سلامت و حلیت فرآورده ها و خدمات

۶-شیوه های نمونه برداری و آزمون مواد و فرآورده های سلامت

۷-تجارب کشورها و فرآیند صدور گواهی در زمینه حلیت و حرمت فرآورده های سلامت و خدمات

۸-حلیت و حرمت در مواد و فرآورده های اصلاح ژنتیک شده

۹-بررسی اثرات مواد بر سلامت باروشهای مختلف (بالینی و ...) 

۱۰-حلیت و حرمت در افزودنی‌های بکار رفته در فرآورده‌های سلامت

۱۱-اقتصاد سلامت، دارو، غذا، حلال و ...

۱۲-مباحث فقهی در حوزه طهارت، حلیت و حرمت فرآورده ها و خدمات سلامت

۱۳-بیمه و بانکداری اسلامی و حلال

۱۴-معماری اسلامی و حلال

۱۵-گردشگری سلامت، اسلامی و حلال

خواهشمند است دستور فرمایید، همکاران محقق و اعضای هیات علمی سازمان ها و دانشگاه های تحت نظارت، پیشنهادات و پروپوزال های تحقیقاتی خود را همراه مستندات به مرکز تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران ارسال فرمایند.

آدرس: مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران-پلاک۲۴- خیابان دانش کیان- بالاتر از میدان ولی عصر ( عج)-خیابان ولی عصر ( عج )- تهران- ایران

کد پستی: ۱۴۱۵۸۴۵۳۷۱

تلفن تماس: ۸۸۹۰۹۰۳۳-۰۲۱

فکس: ۸۸۸۹۰۸۵۸-۰۲۱

آدرس پست الکترونیک: info@ halal.ac.ir

آدرس سامانه پژوهشی: research.halal.ac.ir

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.