• سه‌شنبه / ۵ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400050503215
  • خبرنگار : 50167

آغاز تزریق دز دوم واکسن آسترازنکا در زنجان

آغاز تزریق دز دوم واکسن آسترازنکا در زنجان

ایسنا/زنجان شهروندانی که نوبت تزریق دز دوم واکسن آسترازنکا آنان فرا رسیده به مراکز واکسیناسیون استان زنجان مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان، در حال حاضر واکسن آسترازنکا در همه مراکز تجمیعی واکسیناسیون استان زنجان موجود است.

شهروندان زنجانی که زمان تزریق دز دوم واکسن آسترازنکا آن‌ها فرا رسیده، با به همراه داشتن کارت واکسن نوبت اول، به مراکز تجمیعی واکسیناسیون در استان مراجعه کنند.

گفتنی است ۱۱ پایگاه‌ تجمیعی واکسیناسیون در استان زنجان از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ ظهر و ۱۶ الی ۲۰ عصر در حال  ارائه خدمت به زنجانی‌ها هستند.

همچنین گروه‌های هدف که تاکنون برای دریافت واکسن کرونا اقدام نکردند هرچه سریع‌تر در سامانه salamt.gov.ir برای واکسیناسیون ثبت‌نام کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha