• یکشنبه / ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۶:۳۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400051006908
  • خبرنگار : 50232

تداوم شرجی در جنوب و مرکز خوزستان

تداوم شرجی در جنوب و مرکز خوزستان

ایسنا/خوزستان مدیرکل هواشناسی خوزستان از تداوم وقوع شرجی در سطح استان خبر داد.

محمد سبزه‌زاری در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تا اواسط روز سه‌شنبه جریانات جنوبی به تناوب سبب افزایش رطوبت و شرجی در مناطق جنوبی و مرکزی خواهد شد.

وی افزود: از امروز تا روز چهارشنبه شاهد افزایش ابر و احتمال رگبارهای پراکنده در ارتفاعات استان خوزستان خواهیم بود. از لحاظ دمایی تغییرات محسوسی مشاهده نمی‌شود و تا پایان هفته نیز نوسانات یک تا دو درجه‌ای دما مورد انتظار است. در این ایام وزش بادها در برخی ساعات، متوسط پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته آبادان با ۴۹ و ایذه با ۲۲ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. در این مدت تغییرات دمای اهواز بین ۴۷.۸ و ۲۸.۷ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha