• سه‌شنبه / ۱۹ مرداد ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1400051913677
  • منبع : باشگاه دانشجویان

وبینار «تحلیل داده‌محور وضعیت گردشگری، در ایران و جهان» برگزار می‌شود

وبینار «تحلیل داده‌محور وضعیت گردشگری، در ایران و جهان» برگزار می‌شود

کانون های فرهنگی و هنری دانشگاه علامه طباطبایی با همکاری دانشگاه‌های سمنان، اصفهان، شیراز، وبینار «تحلیل داده‌محور وضعیت گردشگری، در ایران و جهان» را برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا،"رقابت گردشگری ایران و جهان"، "گردشگری، پیشران تریلیون دلاری صنایع خلاق"، "اعتبار پاسپورت ایرانی و محبوب‌ترین مقاصد سفر ایرانیان"، "معمای هتل در صنعت گردشگری ایران"، "تناسب آموزش و بازار کار گردشگری در ایران"، "گردشگری یکی از تریلبون دلاری‌های اقتصاد" و "نبرد گردشگری با کرونا" از جمله مباحث و محورهایی است که در این برنامه به آن ها پرداخته  خواهد شد.

این برنامه با حضور محمدملکی ـ پژوهشگر گوه تحلیل داده و سامه ابتهاج، مشاور و پژوهشگر صنایع خلاق و فرهنگی، روز چهارشنبه ۲۰ مرداد ماه ساعت ۱۷ الی ۱۹، به صورت مجازی برگزار می شود.

علاقه‌مندان می توانند برای ثبت نام با شماره ۰۹۱۶۷۶۸۳۳۰۳ در ارتباط باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha