• چهارشنبه / ۲۴ شهریور ۱۴۰۰ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1400062417772
  • منبع : نمایندگی ایلام

دبیر هیئت کوهنوردی شهرستان خبر داد:

فعالیت ۱۴ باشگاه کوهنوردی در ایلام

فعالیت ۱۴ باشگاه کوهنوردی در ایلام

ایسنا/ایلام دبیر هیئت کوهنوردی شهرستان ایلام گفت: هم اکنون ۱۴ باشگاه کوهنوردی در استان فعال هستند و برنامه‌های هفتگی خود را به صورت مرتب اجرا می‌کنند.

«روح‌الله پورنصرت» در گفت‌وگو با ایسنا،اظهار کرد: ایلام به دلیل موقعیت جغرفیایی بکر و ویژه و قرار گرفتن در میان کوه‌ها و همچنین علاقه مردم به کوهستان و طبیعت دارای موقعیت ویژه‌ای در ورزش کوهنوردی است و باشگاه‌ها برنامه‌های خوبی دارند که با استقبال اعضای این باشگاه‌ها روبر می‌شود.

وی گفت: از  ۱۴ باشگاه کوهنوردی که 5 باشگاه آنها فعال است که یک فرصت بسیار خوب برای علاقمندان این رشته بوجود آورده است تا بتوانند از راه درست و اصولی این علاقه خود را دنبال کنند.

پورنصرت با اشاره به نبود امکانات مناسب برای ورزش کوهنوردی سالنی، اضافه کرد: در حال حاضر تنها یک دیواره غیر استاندارد برای تمرین علاقمندان این رشته وجود دارد که به دلیل ثابت نبودن سالن و جابجایی مرتب آن، با مشکلاتی مواجهیم و از مسئولان اداره کل ورزش و جوانان تقاضا داریم یک سالن ثابت برای تمرین این رشته ورزشی پراستعداد اختصاص دهند.

وی تأکید کرد: برنامه‌های کوهنوردی باشگاه‌ها و هیئت با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی انجام می‌شود و آموزش‌ها لازم در این زمینه به باشگاه‌ها داده شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha