• جمعه / ۲۳ مهر ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400072316069
  • خبرنگار : 50177

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی استان خبر داد:

برگزاری جشنواره قرآنی «رسول مهربانی» در لرستان

برگزاری جشنواره قرآنی «رسول مهربانی» در لرستان

ایسنا/لرستان رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی لرستان از برگزاری جشنواره قرآنی «رسول مهربانی» در چهار بخش تلاوت تحقیق، شعر، حفظ، نقاشی و رسانه خبر داد.

حجت‌الاسلام صادق جعفرپور، اظهار کرد: یکی از اولویت‌های تبلیغات اسلامی لرستان برگزاری محافل انس با قرآن، کرسی‌های تلاوت و مسابقات قرآنی در ایام ولادت ائمه معصومین در رده‌های مختلف سنی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه جشنواره قرآنی «رسول مهربانی» با محوریت سوره فتح و در چهار بخش تلاوت تحقیق، حفظ، شعر، نقاشی و رسانه است، افزود: با توجه به شرایط خاص و به‌دلیل شیوع ویروس کرونا، در خصوص شیوه برگزاری غیرحضوری مسابقات به اطلاع می‌رساند که این جشنواره قرآنی ویژه استان لرستان و به صورت مجازی برگزار می‌شود.

جعفرپور در خصوص نحوه شرکت در بخش قرائت تحقیق این جشنواره گفت: هر شرکت کننده پس از قرائت آیه ۲۹ سوره مبارکه فتح، مجاز به ارسال صرفاً یک فایل تصویری هستند و در بخش حفظ این جشنواره شیوه ثبت‌نام به‌صورت ارسال پیامک به شماره ۰۹۱۶۷۰۷۸۶۴۳ تا تاریخ ۲۹ مهرماه خواهد بود.

رئیس اداره امور قرآنی تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به اینکه بخش‌های نقاشی، شعر و رسانه جشنواره قرآنی رسول مهربانی با محوریت پیامبر در آیینه قرآن و روایات برگزار می‌شود، گفت: علاقه‌مندان به شرکت در این مسابقه آثار خود را تا ۲۹ مهرماه به شماره‌های ۰۹۳۸۱۴۳۷۰۵۰ و ۰۹۱۶۷۰۷۸۶۴۳ ارسال کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha