• شنبه / ۶ آذر ۱۴۰۰ / ۱۲:۵۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400090604190
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

تولید ۶۷۰ محتوای الکترونیک با موضوع زلزله توسط دانش آموزان خراسان جنوبی

 تولید ۶۷۰ محتوای الکترونیک با موضوع زلزله توسط دانش آموزان خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر سازمان دانش آموزی خراسان جنوبی از تولید۶۷۰ اثر توسط دانش آموزان دختر و پسر دوره‌های مختلف تحصیلی در سال گذشته با موضوع زلزله خبر داد.

محمدرضا با اطمینان، امروز شنبه ششم آذرماه، در نشست برنامه ریزی برگزاری  بیست و سومین مانور سراسری زلزله و ایمنی ویژه دانش، اظهار کرد: دانش آموزان علاقمند می‌توانند حداکثر تا ۱۵ آذر ماه، محتوای آموزشی تولیدی خود در خصوص زلزله را به سازمان دانش آموزی ارسال کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: ۸ آذرماه، مانور سراسری زلزله هشتم آذرماه  همزمان با سراسرکشور در صورت حضوری بودن مدارس، به صورت نمادین درآموزشگاه هاجر، و در صورت غیر حضوری بودن در بست شبکه شاد و با مشارکت خانواده‌ها برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه همه ساله مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس به منظور ارتقاء آمادگی دانش آموزان و ترویج فرهنگ ایمنی در برابر زلزله برگزار می‌شود، تصریح کرد: بیست و سومین دوره مانور سراسری زلزله و ایمنی، با شعار«مدرسه ایمن جامعه تاب آور» با مشارکت سازمان دانش آموزی و دستگاه‌های مرتبط، در راستای اهداف بسته تحولی  هر دانش آموز یک نقش اجتماعی و باهدف عینیت بخشی به ساحت‌های تربیتی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برگزار می‌شود.

مدیر سازمان دانش آموزی خراسان جنوبی، توانمند سازی فرزندان خطه قهستان زمین، برای آمادگی و مواجهه صحیح و کارآمد با بحران ها و بلایای طبیعی را هدف غایی این مانور دانست و بیان کرد: تولید محتوای آموزشی در سامانه ارتباطی پیشتازان یکی از راه کارهای شرکت در مانور زلرله است و علاقمندان می‌توانند آثار خود را در قالب فیلم آموزشی، موشن گرافی، اینفوگرافی، اسالید، پوستر و نقاشی با حجم حداکثر ۱۰ مگ تولید و حداکثر تا ۱۵ آذر از طریق شبکه شاد ارسال کنند.

این مقام مسئول در آموزش و پرورش خراسان جنوبی با اشاره به تولید۶۷۰ اثر توسط دانش آموزان دختر و پسر دوره‌های مختلف تحصیلی در سال گذشته، بیان کرد: باتوجه به فعالیت ۵۰ گسل در خراسان جنوبی، بهارستان علم و ادب را درکمربند زلزله خیز ایران قرار داده، در نتیجه آموزش، استانداردسازی، کسب آمادگی‌ها و مهارت‌های لازم قبل، حین و بعد زلزله به دانش آموزان و اولیای ایشان الزامی است.

بااطمینان یادآور شد: دانش آموزانی که به کلاس‌های درس ایشان حضوری برگزاری می‌شود نیز می‌توانند از مراحل مختلف مانور فیلم برداری کرده و پس از فشرده سازی(حداکثر ۱۰ مگابایت) آثار خود را از طرق شبکه شاد، تا تاریخ اعلامی، به سازمان دانش آموزی استان ارسال کنند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha