• جمعه / ۱۲ آذر ۱۴۰۰ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1400091208986
  • خبرنگار : 50024

جاده چالوس باز است

جاده چالوس باز است

ایسنا/البرز مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای البرز گفت: در حال حاضر شاهد یخبندان در محورهای کوهستانی استان هستیم به همین دلیل از رانندگان تقاضا می‌شود برای تردد در این مسیرها حتماً زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.

علی زندی فر در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: شامگاه گذشته شاهد بارش برف در محور کرج-چالوس بودیم که این بارندگی باعث شد این مسیر برای ساعاتی مسدود شود.

وی ادامه داد: در همان ساعت اولیه بارش شن ریزی و نمک پاشی در محور انجام وبرف روبی آغاز شد.

وی توضیح داد: با سرعت عمل نیروهای راهداری در پاکسازی مسیر، در حال حاضر تردد در محور کرج_ چالوس به صورت عادی در جریان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای البرز توضیح داد: در حال حاضر شاهد یخبندان در محورهای کوهستانی استان هستیم به همین دلیل از رانندگان تقاضا می‌شود برای تردد در این مسیرها حتماً زنجیر چرخ به همراه داشته باشند.

زندی فر گفت: در حال حاضر تردد در سایر محورهای مواصلاتی استان هم به صورت عادی در جریان است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha