• چهارشنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۰ / ۱۴:۰۶
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1400091713424
  • خبرنگار : 71432

کمکهای دولتی چین برای ترغیب زوجین به فرزندآوری

کمکهای دولتی چین برای ترغیب زوجین به فرزندآوری

چین برای ترغیب زوجین به فرزندآوری کمک هزینه دولتی در نظر گرفته است.

به گزارش ایسنا، قانونگذاران ملی چین به طور رسمی سیاست سه فرزندی را در ماه اوت تایید کردند که یک تغییر سیاست مهم در رسیدگی به بحران جمعیتی این کشور است.

قانون اصلاح‌شده جمعیت و تنظیم خانواده به زوج‌های چینی اجازه می‌دهد سه فرزند داشته باشند چرا که به دلیل هزینه‌های زندگی، زوجین به داشتن فرزندان بیشتر تمایلی ندارند.

رسانه های داخلی چین اعلام کردند: مناطقی از جمله پکن، سیچوان و جیانگ شی اقدامات حمایتی را در نظر گرفته اند که بر افزایش مرخصی به زوج ها مانند ارائه مرخصی والدین، تمدید مرخصی زایمان و مرخصی ازدواج و افزایش مرخصی پدر تاکید دارد.

مسئول کمیسیون ملی بهداشت چین با بیان اینکه دولت باید نقشی پیشرو در تامین هزینه های فرزندآوری ایفا کند، خواستار اقدامات حمایتی بیشتر در خدمات مهد کودک، یارانه های فرزندآوری و کاهش مالیات شد.

اصلاحیه قانون جمعیت و تنظیم خانواده به زوجین اجازه می دهد تا سه فرزند داشته باشند و اقدامات حمایتی را پیش بینی کرده است. همچنین اقدامات محدودکننده مربوطه از جمله جریمه زوج‌هایی که قانون را نقض کرده و خواهان تعداد فرزند بیشتری بوده اند، لغو شد.

به گزارش ایسنا به نقل از هندوستان تایمز، این تصمیم که زوجین بتوانند سه  فرزند داشته باشند پس از آن گرفته شد که سرشماری طی یک دهه نشان داد جمعیت چین کمترین سرعت رشد را داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha