دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ | ۱۰:۱۲
منبع: نمایندگی اردبیل
 ۷۰۵ نفر طی برف اخیر در محورهای مواصلاتی اردبیل اسکان اضطراری داده شدند

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل خبر داد:

 ۷۰۵ نفر طی برف اخیر در محورهای مواصلاتی اردبیل اسکان اضطراری داده شدند

اردبیل (ایسنا) - مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان اردبیل از اسکان اضطراری ۷۰۵ نفر در برف اخیر توسط این جمعیت خبر داد.

عزت اله ضربی ۱۰ بهمن با اعلام این خبر افزود: از ۲۴ دی تا ۹ بهمن، قرمز و سفیدپوشان این جمعیت در محورهای مواصلاتی استان به هزار و ۵۷۲ دستگاه خودروی گرفتار شده در برف و کولاک امدادرسانی کرده‌اند.

وی با اشاره به اسکان اضطراری ۷۰۵ نفر در محورهای مواصلاتی استان اردبیل افزود: در این مدت ۸۱۳ بسته غذایی و ۵۱ هزار و ۸۸۰ قرص نان در بین افراد در راه مانده و روستاهای گرفتار شده در برف و کولاک توزیع شد که بخشی از این اقلام با استفاده از بالگرد در روستاهای صعب‌العبور و مسدود شده توزیع شده است.

عضو شورای اداری استان اردبیل با بیان اینکه در این مدت، عوامل این جمعیت از ۱۴ عملیات اورژانس پشتیبانی کرده‌اند، ادامه داد: به دلیل صعب‌العبور بودن روستاها نجاتگران این جمعیت با همکاری عوامل اورژانس اقدام به انتقال ۸ زن باردار، ۳ بیمار دیالیزی، ۲ مصدوم سرمازده و ۱ بیمار قلبی به مراکز درمانی کرده‌اند.

این مسئول گفت: در این حوادث ۹۴ تیم عملیاتی جمعیت هلال‌احمر در قالب ۳۳۴ نفر/ روز و به‌کارگیری ۴۷ دستگاه خودروی امدادی به یاری هموطنان شتافته اند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها