• سه‌شنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1401011608055
  • منبع : باشگاه دانشجویان

برگزاری مسابقه دانشجویی مستندات عمرانی

برگزاری مسابقه دانشجویی مستندات عمرانی

انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی عمران دانشگاه‌های شهید باهنر کرمان و بوعلی سینا همدان مسابقه‌ای با عنوان «مستندات عمرانی» برگزار می‌کنند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این مسابقه با هدف افزایش اطلاعات عمومی دانشجویان مهندسی عمران طراحی شده و تمام دانشجویان رشته مهندسی عمران در تمامی مقاطع می‌توانند در آن شرکت کنند.

محمدرضا مفیدی ـ دبیر انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان درباره مسابقه مستندات عمرانی گفت: این مسابقه هر هفته در روزهای پنجشنبه و جمعه برپا می‌شود. مسابقه در دو بخش برگزار می‌شود که یک بخش آن در روز پنجشنبه و بخش دیگر در روز جمعه خواهد بود. این مسابقه هر هفته دو برنده خواهد داشت که به برندگان جوایز نقدی اهدا می‌شود.

برگزاری مسابقه دانشجویی مستندات عمرانی

او ادامه داد: این مسابقه‌ها به صورت پرسمان‌های آنلاین برگزار می‌شود و در فرآیند مسابقه، یک سری مستندات به دانشجویان نمایش داده می‌شود و از آن‌ها سوالاتی مطرح می‌شود که لازم است شرکت کنندگان به صورت تشریحی به این سوالات پاسخ دهند. در پایان نیز یک گروه داوری این پاسخ‌ها را ارزیابی کرده و برندگان را مشخص می‌کنند. به لطف خدا این دومین هفته از برگزاری این مسابقه‌ است و هفته اول آن با استقبال خوبی از سوی دانشجویان روبه‌رو شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha