۱۴۰۱-۰۱-۱۷ | ۱۰:۰۲
منبع: نمایندگی لرستان
اجرای برنامه‌های کنگره‌ ملی شهدای لرستان در قالب ۲۲ کمیته

یک مسئول خبر داد:

اجرای برنامه‌های کنگره‌ ملی شهدای لرستان در قالب ۲۲ کمیته

لرستان (ایسنا) - مسئول اجرایی ستاد کنگره ملی شهدای لرستان با اشاره به اینکه برنامه‌های ملی کنگره شش هزار و ۵۴۴ شهید استان لرستان در قالب ۲۲ کمیته اجرا می‌شود، گفت: با توجه به محدودیت زمانی تا اجلاسیه این کنگره‌، نیاز به عزم همگانی و همگرایی همه دست‌اندرکاران است.

محمد محمودوند در جلسه هماهنگی ستاد کنگره ملی شش هزار و ۵۴۴ شهید استان که با حضور استاندار معاونان استاندار، فرمانده سپاه لرستان و مسئولان کمیته‌ها در استانداری برگزار شد، ضمن ارائه گزارشی از میزان پیشرفت برنامه‌های ابلاغی ستاد کنگره و بیان موانع و آسیب‌های احصاء شده در سال ۱۴۰۰، اظهار کرد: موانعی بر سر راه برخی از برنامه‌های کنگره ملی شش هزار و ۵۴۴ شهید استان لرستان وجود دارد که باید برای رفع این موانع و مشکلات مساعدت‌های لازم به‌ عمل آید.

وی افزود: برنامه‌های ستاد کنگره ملی شش هزار و ۵۴۴ شهید استان لرستان در سال ۱۳۹۹ ابلاغ شده که بخشی از آنها در مرحله اجرا، نیاز به پشتیبانی و تأمین اعتبار لازم دارند.

محمودوند با اشاره به اینکه برنامه‌های ملی کنگره شش هزار و ۵۴۴ شهید استان لرستان در قالب ۲۲ کمیته اجرا می‌شوند، گفت: با توجه به محدودیت زمانی تا اجلاسیه این کنگره‌ ملی شهدا، نیاز به عزم همگانی و همگرایی همه دست‌اندرکاران است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها

چندرسانه‌ای