چهارشنبه ۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۰
مراجعه سرپایی ۵۷۷ بیمار مبتلا به کرونا به مراکز خدمات جامع سلامت و اورژانس‌های مشهد

رئیس کمیته اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد خبر داد

مراجعه سرپایی ۵۷۷ بیمار مبتلا به کرونا به مراکز خدمات جامع سلامت و اورژانس‌های مشهد

خراسان رضوی (ایسنا) - رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۵۷۷ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا به صورت سرپایی به مراکز خدمات جامع سلامت منتخب و مراکز اورژانس بیمارستان‌ها به صورت سرپایی مراجعه و خدمات دریافت کردند.

دکتر محمد پهلوان در گفت‌وگو ‌با ایسنا اظهار کرد: در حال حاضر ۲۹۱ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند که ۲۲۱ بیمار مربوط به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

وی افزود: از کل بستری‌شدگان کرونایی در بیمارستان‌های استان ۹۲ نفر از آنان بدحال بوده و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان بستری هستند. 

 مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: طی یک روز گذشته ۱۶۱ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری شدند که سهم بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد از این تعداد ۱۰۰  نفر بود.

پهلوان اضافه کرد: همچنین در یک روز گذشته ۱۹۵ بیمار مبتلا یا مشکوک به کرونا به صورت سرپایی به مراکز خدمات جامع سلامت منتخب و ۳۸۲ بیمار به مراکز اورژانس بیمارستان‌ها مراجعه کردند که شامل ۵۷۷ بیمار است که به صورت سرپایی خدمات دریافت کردند.

وی در خصوص آمار واکسیناسیون عنوان کرد: درصد واکسیناسیون گروه سنی بالای ۱۸ سال در نوبت اول ۹۷.۹۱ درصد و در نوبت دوم ۸۶.۷۱ درصد است. همچنین گروه سنی بالای ۱۲ سال در نوبت اول ۹۷.۱۷ درصد و در نوبت دوم ۸۵.۶۴ درصد واکسن دریافت کردند.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درصد جمعیت بالای ۱۸ سال که در سه نوبت واکسینه شدند ۳۷.۴۹ درصد است. همچنین از تعداد جمعیت گروه سنی ۵ تا ۱۱ سال که شامل ۱۱۸ هزار و ۵۰ نفر است ۱۶.۱۶ درصد واکسن کرونا دریافت کردند. 

وی تاکید کرد: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، اجتناب از حضور در دورهمی‌ها و تکمیل واکسیناسیون از مهمترین راهکارهای پیشگیری از کرونا به شمار می‌رود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها