صادق بوستانی در آستانه روز قدس در گفتوگو با ایسنا ضمن محکوم کردن جنایات رژیم غاصب صهیونیستی، از عموم مردم شریف دشتستان برای حضور پرشور در راهپیمایی روز قدس و اعلام برائت از مستکبران عالم دعوت کرد.
وی تصریح کرد: روز قدس یادآور یکی از ابتکارات امام راحل عظیم الشأن و عرصه نمایش قدرت امت اسلامی در حمایت از مظلومان عالم به ویژه فلسطین مظلوم و اعلام برائت از جبهه استکبار جهانی و رژیم غاصب صهیونیستی است.
سرپرست فرمانداری دشتستان بیان کرد: بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی با اعلام جمعه آخر ماه مبارک رمضان به نام روز قدس، مسلمانان جهان را به اتحاد و همدلی به عنوان یک عنصر حیاتی و راهبردی که همان وحدت و یکپارچگی مسلمین در برابر ظالمان عالم است فرا خواند و مقام معظم رهبری، تنها راه ریشهکن کردن این رژیم غاصب را مقاومت و مبارزه دانست.
بوستانی ضمن تاکید بر تعظیم و تکریم این روز الهی از عموم ملت ایران بویژه مردم شریف شهرستان دشتستان دعوت کرد همچون سالهای گذشته با حضور پرشور خود در عرصه استکبار ستیزی و راهپیمایی روز قدس، جنایات رژیم سفاک صهیونیستی در فلسطین را محکوم کرده و این روز عظیم را پاس بدارند.
انتهای پیام

