چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۰۸:۱۹
منبع: نمایندگی ایلام
پیامک جعلی سامانه ثنا همچنان در ایلام قربانی می‌گیرد

پیامک جعلی سامانه ثنا همچنان در ایلام قربانی می‌گیرد

ایلام (ایسنا) - سرپرست پلیس فتا انتظامی استان ایلام در خصوص کلاهبرداری از طریق ارسال پیامک جعلی سامانه ثنا هشدار داد و گفت: شهروندان به این گونه پیامک‌ها توجه نکنند.

سرهنگ «علی‌رضا یعقوبی» اظهار کرد: تماس های مردمی با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰  فوریت های سایبری پلیس فتا نشان می‌دهد که پیامک جعلی سامانه ثنا قوه قضاییه از طرف شماره های شخصی برای شهروندان ایلامی ارسال شده است و در این روش  فرد کلاهبردار  با جعل آدرس اینترنتی سامانه ثنا (سامانه ثبت نام الکترونیک قضایی) پیامکی با محتواهایی نظیر ابلاغیه، ثبت شکایت در سامانه و...  ارسال می‌کند.

وی گفت: این پیامک از شهروندان می‌خواهد برای مشاهده متن ابلاغیه بر روی لینک موجود در پیامک کلیک و مبالغی را واریز کنند که با این اقدام علاوه بر نصب بدافزار بر روی گوشی آن ها حساب بانکی آن ها خالی می‌شود.
 
سرپرست پلیس فتا انتظامی استان در ادامه افزود : پیامک ارسالی از سوی قوه قضاییه فاقد لینک است و به هیچ وجه برای مشاهده ابلاغ قضایی، نیاز به واریز وجه نیست و این پیامک هرگز با شماره سیم کارت شخصی ارسال نمی‌شود.
 
 یعقوبی گفت: شهروندان در صورت دریافت چنین پیامکی، قبل از هر اقدامی با مرکز فوریت های سایبری پلیس فتا استان به شمار 096380 تماس بگیرند.

انتهای پیام
 

آخرین اخبار استان ها