جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۵:۱۹
آماده‌باش بیش از ۵۰۰۰ امدادگر هلال احمر در جاده‌های سراسر کشور

آماده‌باش بیش از ۵۰۰۰ امدادگر هلال احمر در جاده‌های سراسر کشور

رییس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر از آماده‌باش بیش از ۵۰۰۰ امدادگر و نیروی عملیاتی این جمعیت در جاده‌های سراسر کشور خبر داد.

مهدی ولیپور در گفت‌وگو با ایسنا، درباره اقدامات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر برای پوشش امدادی مراسم سی و سومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) گفت: تمامی پایگاه ها، مراکز عملیاتی و عوامل اجرایی حوزه امداد و نجات استان‌ها به خصوص استان‌ تهران در آماده‌باش کامل قرار دارند. بر اساس تدابیر اتخاذ شده خودروهای عملیاتی پایگاه‌ها و مراکز عملیاتی در کنار محورها و جاده‌های اصلی با آمادگی کامل مستقر هستند و تیم واکنش سریع استان‌ها نیز در محورهای اصلی محل تردد زائران برای استقرار در آماده باش قرار دارند.

رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه ۵ هزار و ۱۲۶ نیروی عملیاتی در یک‌هزار و ۱۳۷ پایگاه و پست فعال خدمت رسانی به مردم را بر عهده دارند، گفت: سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با یک‌هزار و ۶۸ دستگاه آمبولانس، ۷۵۸ دستگاه‌خودروی امدادی و ۱۹ فروند بالگرد امدادی پوشش امدادی را در سراسر کشور انجام می‌دهد.

انتهای پیام

# اجتماعی

آخرین اخبار اجتماعی