چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۹
رهاسازی ۴۹۶ دستگاه خودوری گرفتار در سیل توسط هلال احمر کرمان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر اعلام کرد

رهاسازی ۴۹۶ دستگاه خودوری گرفتار در سیل توسط هلال احمر کرمان

کرمان (ایسنا) - مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به ۹ روز عملیات امدادرسانی در مناطق متاثر از پدیده مونسون در نقاط مختلف استان گفت: در این عملیات های امدادونجات ۴۹۶ دستگاه خودروی گرفتار در سیل توسط نیروهای هلال احمر رهاسازی شده است.

رضا فلاح امروز ۱۲ مردادماه با اشاره به ۹ روز عملیات امدادرسانی در مناطق متاثر از پدیده مونسون در نقاط مختلف استان بیان کرد: نیروهای هلال احمر تا کنون ۴۹۶ دستگاه خودروی گرفتار در سیل را رهاسازی کردند.

وی با اشاره به امدادرسانی جمعیت هلال احمر به بیش از ۸ هزار و ۳۸۰ نفر حادثه دیده از سیل افزود: نیروهای امدادی این جمعیت ۸۸۰ نفر را در مناطق امن اسکان دادند.

وی به تخلیه آب ۴۶۹ منزل مسکونی اشاره کرد و گفت: هفت نفر در حوادث سیل اخیر دچار مصدومیت و توسط نیروهای جمعیت هلال احمر امدادرسانی شدند.

این مقام مسئول با اشاره به حضور ۶۹۰ امدادگر و نجاتگر در عملیات امدادرسانی سیل تصریح کرد: تا کنون ۲ هزار و ۱۲۷ بسته غذایی (۷۲ساعته)، یک هزار و ۵۷۵ کیلوگرم نایلون، ۲ هزار و ۷۶ تخته پتو، ۶۶۲ تخته موکت، یک هزار و ۱۷۰ بطری آب معدنی، ۱۶۶ دستگاه چادر امدادی و سایر اقلام زیستی در بین حادثه دیدگان از سیل در سراسر استان توسط جمعیت هلال احمر توزیع شده است.

فلاح با اشاره به بیشترین امدادرسانی در شهرستان رفسنجان خاطرنشان کرد: ۲ هزار و ۶۵۰ حادثه دیده در ۲۸ شهر و روستا از خدمات جمعیت هلال احمر در این شهرستان بهره مند شدند. 

لازم به ذکر است عملیات امدادونجات در سیلاب های اخیر ادامه دارد.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها