یکشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۹
منبع: نمایندگی خوزستان
استقرار ۳۰۰ دستگاه اتوبوس برای انتقال زوار به شهرهای عراق

استاندار خبر داد

استقرار ۳۰۰ دستگاه اتوبوس برای انتقال زوار به شهرهای عراق

خوزستان (ایسنا) - طی مذاکرات صورت گرفته از سوی استاندار خوزستان و دیگر مسئولان کشوری با طرف‌های عراقی، تاکنون ۳۰۰ دستگاه اتوبوس به منظور سرعت بخشیدن به عبور زوار از مرز و انتقال به شهرهای عراق، در مرز مستقر شده است.

صادق خلیلیان، استاندار خوزستان با اشاره به آخرین وضعیت تردد زوار اربعین حسینی گفت: با توجه به حضور خیل عظیم عاشقان حسینی در ۲ مرز چذابه و شلمچه و کمبود وسایل نقلیه در مرزهای کشور عراق، با مذاکراتی که طی چند روز گذشته با مسئولان این کشور داشتیم ۳۰۰ دستگاه اتوبوس در ۲ مرز چذابه و شلمچه به منظور تسهیل تردد زائران آماده خدمت رسانی شده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری خوزستان، وی افزود: این تعداد اتوبوس طی چند روز گذشته و به تدریج وارد خاک عراق شدند و زوار را به نزدیک‌ترین شهرهای عراق مانند بصره و العماره انتقال دادند.

استاندار خوزستان یادآور شد: با توجه به اقدامات صورت گرفته، تردد زائران از روز گذشته در عراق روان‌تر شده است.

گفتنی است استاندار خوزستان روز پنجشنبه با حضور در "شلمچه عراق" و روز جمعه با حضور در "شیب عراق" هماهنگی لازم برای ورود اتوبوس‌های ایرانی به خاک این کشور را انجام داد. همچنین وزیر کشور نیز در روزهای گذشته با همتای عراقی خود پیرامون تامین وسایل حمل و نقل و تسهیل تردد زائران دیدار داشت.

محمد مخبر، معاون اول رییس جمهور نیز روز پنجشنبه و احمد وحیدی، وزیر کشور روز جمعه به همراه استاندار خوزستان به منظور رفع مشکلات زائران از مرزهای شلمچه و چذابه بازدید کردند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها