بلندقامتان بسکتبالیست ذوبآهن عصر امروز (دوشنبه، ۱۱ مهرماه) در چارچوب هفته دوم رقابتهای لیگ برتر بسکتبال ۱۴۰۱ به مصاف تیم توفارقان آذرشهر رفت که این دیدار با نتیجه ۸۰ بر ۶۴ به سود نایب قهرمان فصل قبل به پایان رسید.
محمدرضا اکبری، ارسلان کاظمی، فرید اصلانی، سجاد مشایخی، امیرعلی قلیزاده، حمید ضیایی، محمد حسنزاده، محمدحسین احمدی و علی کاشانی بازیکنان منتخب فرزاد کوهیان در این دیدار بودند.
به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه دیدار هفته اول ذوبیها برابر شهرداری گرگان به دلیل نارسایی و مشکلات میزبان با نظر شورای تأمین لغو شد، گاندوها در هفته دوم لیگ نخستین دیدار خود را در اصفهان برگزار کردند. از سوی دیگر این مسابقه به دلیل تعمیر کفپوش و رنگ آمیزی سالن ورزشگاه ملت، در ورزشگاه آرارات با حضور مدیرعامل باشگاه و در غیاب هواداران و آرمان زنگنه، یکی از ستارگان ملیپوش گاندوها به دلیل محرومیت برگزار شد.
همچنین دیدار معوقه تیمهای ذوبآهن و شهرداری گرگان بهعنوان فینال زودرس این لیگ پس از اردو تیمهای ملی برگزار خواهد شد.
انتهای پیام

