یکشنبه ۱ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۱۲
منبع: شهرداری تهران
پیش‌بینی ۱۸۰۰ سایت اسکان اضطراری در پایتخت

پیش‌بینی ۱۸۰۰ سایت اسکان اضطراری در پایتخت

معاون شهرسازی، خدمات شهری و امور بحران مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران گفت: بر اساس طرح جامع تخلیه و اسکان اضطراری، باید ۱۸۰۰ سایت تخلیه و اسکان در شهر تهران مکان‌یابی و تعریف شود.

به گزارش ایسنا، رضا بصیری با بیان اینکه طرح جامع تخلیه و اسکان اضطراری در حوزه مدیریت بحران تعریف شده است، اظهار کرد: اگر تهران با فاجعه طبیعی که عمدتا زلزله شدید است، مواجه شود باید ببینیم چه حجمی از تلفات را خواهیم داشت و باید برای بازماندگان، تخلیه و اسکان چه برنامه‌ای داشته باشیم؟

باید برای ۳ میلیون نفر در تهران امکان تخلیه اضطراری فراهم شود

معاون شهرسازی، خدمات شهری و امور بحران مرکز مطالعات و برنامه‌ریزی شهر تهران با اعلام اینکه اقدامات موثر و خوبی از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران صورت گرفته اما کافی نبوده است، تصریح کرد: بر اساس اسناد بالادستی ملی باید برای دو تا سه میلیون نفر در تهران امکان تخلیه اضطراری فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: باید هزار و ۸۰۰ سایت را در داخل شهر تهران مکان‌یابی و برنامه فیزیکی برای آن تعریف کنیم که قطعاً مراحل تصویب داخل و خارج از شهرداری را به دنبال دارد.

بر اساس گزارش سایت شهر، بصیری گفت: دو تا سه هفته آینده فراخوان طرح تخلیه و اسکان اضطراری منتشر خواهد شد و بازه زمانی ۲۴ ماهه برای آن در نظر گرفته‌ایم که اگر امروز شروع کنیم شهریورماه ۱۴۰۳ به اتمام خواهد رسید.

انتهای پیام

# اجتماعی

آخرین اخبار اجتماعی