تیمهای هندبال گیتیپسند و پرواز هوانیروز اصفهان، امروز (جمعه، ۶ آبانماه) در چارچوب یکی از حساسترین مسابقات هفته چهارم لیگبرتر هندبال در ورزشگاه سجادی اصفهان به مصاف یکدیگر رفتند که گیتیپسند در نهایت با نتیجه ۳۴ بر ۳۱ به برتری رسید.
نیمه نخست این دیدار را پروازیها با نتیجه ۱۶ بر ۱۵ به سود خود به پایان رساندند.
در نیمه دوم اما شاگردان صادقی به بازی بازگشته و با برتری ۳۴ بر ۳۱ فاتح شهرآورد هندبالی اصفهان شدند.
سروش قاسمی، حمیدرضا تاجیک، محمد پیمانفر، مبین آبیار، حسین حیدریان، علی حیدریان، ساسان صادقی، سجاد شیرازی، عارف رافتنیا، مسلم علیزلفی، علی شیرانی، جواد صادقی، مهدی شریفینژاد، امین مظفر، احمد حاجیمرادی و علیرضا دادفر بازیکنان کیوان صادقی در این دیدار بودند.
محسن محمدی نیز مصطفی خوشنیت، امین کاظمی، ابوالفضل رضازاده، محمدرضا مددی، حسین شرافت، برهان باباصفری، حسین بهادری، کسری جوانبخت، سجاد خراسانی، محمد کشتزر، حمزه حسنزاده، یاسین رحیمی، مهدی دوازدهامامی، حامد حیبتزاده، محمد اعظمی و مجید قاسمی را برای پرواز به زمین فرستاد.
به گزارش ایسنا، از سوی دیگر تیم سپاهاننوین در سالن شهیدمیثمی اصفهان میزبان نخلستان دشتستان بود که در نهایت با نتیجه ۳۰ بر ۲۷ مهمان خود را با شکست بدرقه کرد.
همچنین سپاهان نیز در سبزوار با نتیجه ۲۶ بر ۲۰ از سد تیم پیکان گذشت تا به صدرنشینی خود جدول مسابقات ادامه دهد و هر دو نماینده باشگاه سپاهان هفته چهارم را با پیروزی به پایان برسانند.
به این ترتیب نمایندگان اصفهان هفته چهارم را با ۳ پیروزی و یک شکست پشت سر گذاشتند.
انتهای پیام

