دوشنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۷
ورود سامانه جدید بارشی به بوشهر/هوا گرم می‌شود

کارشناس هواشناسی استان بوشهر:

ورود سامانه جدید بارشی به بوشهر/هوا گرم می‌شود

بوشهر (ایسنا) - کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر گفت: از اواخر وقت چهارشنبه با نفوذ موج جدیدی از سیستم بارشی به استان، وقوع ناپایداری های جوی در نواحی شمالی و مرکزی دور از انتظار نیست. 

حسین مستانه دوشنبه ۲۱ آذر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به نقشه های هواشناسی از اواخر وقت امروز به تدریج جهت جریانات جنوبی می شود. دمای هوا نیز طی روزهای آینده بطور نسبی روند افزایشی خواهد داشت.

وی اضافه کرد: از اواخر وقت چهارشنبه با نفوذ موج جدیدی از سیستم بارشی به استان، وقوع ناپایداری های جوی به صورت تندباد لحظه ای و بارش پراکنده، گاهی همراه با رعدوبرق طی روز پنجشنبه در برخی مناطق استان، به خصوص نواحی شمالی و مرکزی دور از انتظار نیست. 

کارشناس اداره کل هواشناسی استان بوشهر آسمان را صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی، فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی پیش‌بینی و تصریح کرد: جهت وزش باد متغیر با سرعت ۱۰ تا ۳۲ گاهی تا ۳۸ کیلومتر در ساعت خواهد بود.

مستانه ارتفاع موج دریا را ۳۰ تا ۹۰ گاهی ۱۲۰ سانتیمتر و امروز در فراساحل جنوبی ۶۰ تا ۱۲۰ سانتی متر اعلام و عنوان کرد: فردا در بندر بوشهر زمان جزر اول دریا ساعت ۰۵:۳۰، مد اول ساعت ۱۱:۴۰، جزر دوم ساعت ۱۴:۲۰ و مد دوم ساعت ۲۲:۰۰ خواهد بود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها