چهارشنبه ۶ آبان ۱۴۰۵ | ۲۳:۵۰
منبع: نمایندگی مازندران
نیروهای مسلح مقتدرانه در میدان‌اند/ فراجا لحظه‌ای از خدمت به مردم عقب ننشست

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا:

نیروهای مسلح مقتدرانه در میدان‌اند/ فراجا لحظه‌ای از خدمت به مردم عقب ننشست

مازندران (ایسنا) - رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا با تأکید بر آمادگی نیروهای مسلح و استمرار خدمت‌رسانی نیروهای انتظامی در جنگ تحمیلی سوم گفت: با وجود هدف قرار گرفتن بسیاری از مقرهای انتظامی، خدمت‌رسانی به مردم حتی یک ساعت هم متوقف نشد و نیروهای انتظامی همچنان با صلابت و اقتدار در صحنه حضور دارند.

حجت‌الاسلام علی شیرازی شامگاه چهارشنبه ششم آبان، پس از سخنرانی در جمع مردم شهرستان آمل در تجمعات شبانه این شهر گفت‌وگو با ایسنا، در پاسخ به پرسشی درباره ادامه تهدیدها و اظهارات مقامات آمریکایی علیه ملت ایران اظهار کرد: در روزهای آغازین شکل‌گیری نظام اسلامی، آمریکایی‌ها بسیار تهدید می‌کردند و شاخ‌وشانه می‌کشیدند، اما امام خمینی(ره) در همان روزها فرمودند: آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند.

وی افزود: ملت ایران این حقیقت را با گوشت و پوست خود باور دارد و اینکه با وجود همه تهدیدهای دشمن، مردم حتی یک شب خیابان را ترک نکرده‌اند، نشانه بصیرت بالای ملت ایران است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا تصریح کرد: این شجاعت، بصیرت، ایمان و ولایت‌مداری، ان‌شاءالله دشمنان ملت ایران را سر جای خودشان خواهد نشاند و به دنیای استکبار درس بزرگی خواهد داد تا جرئت نکند با جمهوری اسلامی ایران این‌گونه برخورد کند.

حجت الاسلام شیرازی در پاسخ به پرسشی درباره آمادگی نیروهای مسلح و عملکرد فراجا در جنگ تحمیلی سوم گفت: به حول و قوه الهی، نیروهای مسلح ما در جنگ تحمیلی سوم محکم‌تر از جنگ تحمیلی دوم در صحنه حضور داشتند.

وی با اشاره به عملیات انجام‌شده علیه پایگاه‌های آمریکا اظهار کرد: در این جنگ ۱۵ پایگاه آمریکا را زدند و نیروهای مسلح همچنان دست از سر آمریکا برنداشته‌اند و شناورهای آمریکا و حامیان این کشور را هدف قرار می‌دهند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا همچنین با اشاره به تحولات تنگه هرمز گفت: دشمن نتوانست تنگه هرمز را باز کند.

وی با تأکید بر آمادگی نیروهای انتظامی کشور افزود: نیروهای انتظامی در سراسر کشور پای کار هستند و با آمادگی و اقتدار به مأموریت‌های خود ادامه می‌دهند.

حجت الاسلام شیرازی، با اشاره به هدف قرار گرفتن شماری از مقرهای انتظامی در جریان جنگ تحمیلی سوم خاطرنشان کرد: با وجود اینکه در این جنگ بسیاری از مقرهای انتظامی را هدف قرار دادند، حتی یک ساعت هم در کار و خدمت‌رسانی به مردم تأخیر ایجاد نشد و نیروهای انتظامی امروز نیز به لطف الهی با همان صلابت و اقتدار در صحنه ایستاده‌اند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان‌ها