یکشنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۲
منبع: نمایندگی قزوین
هوای قزوین تا سه‌شنبه آلوده است

هوای قزوین تا سه‌شنبه آلوده است

قزوین (ایسنا) - کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین گفت: تا ظهر روز سه‌شنبه ۲۹ آذر، با توجه به پایداری و سکون جو در استان احتمال انباشت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی می‌شود.

مریم بهروزی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی تا ظهر روز سه‌شنبه ۲۹ آذر، جو استان نسبتاً پایدار است، با توجه به این پایداری و سکون جو احتمال انباشت آلاینده‌های جوی پیش‌بینی‌شده است.

وی ادامه داد: از روز سه‌شنبه تا چهارشنبه گذر امواج و نفوذ زبانه‌های پرفشار را خواهیم داشت که سبب می‌شود برای برخی مناطق افزایش ابر را داشته باشیم.

این کارشناس هواشناسی بیان کرد: برای روز سه‌شنبه وزش بادهای شمالی را به‌ویژه در کانال بادی استان داریم، همچنین برای روز سه‌شنبه در ارتفاعات بارش‌های پراکنده به‌صورت برف و باران و پدیده مه پیش‌بینی می‌شود.

بهروزی عنوان کرد: کمینه دمای استان قزوین طی ۲۴ ساعت گذشته مربوط به ایستگاه آوج با دمای منفی ۴ درجه سلسیوس و بیشینه دما نیز ظهر روز گذشته مربوط به ایستگاه آبیک با دمای ۱۴ درجه سلسیوس بوده است.

وی خاطرنشان کرد: نوسانات دمای قزوین طی ۲۴ ساعت گذشته بین منفی ۲ و مثبت ۱۳ درجه سلسیوس ثبت‌شده است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها