چهارشنبه ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۰
دارنده المپیاد ادبی امسال، رتبه اول کنکور علوم انسانی را کسب کرد

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی:

دارنده المپیاد ادبی امسال، رتبه اول کنکور علوم انسانی را کسب کرد

خراسان شمالی (ایسنا) - مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: مهدی نیکوکار دانش آموز شهرستان اسفراین در رشته علوم انسانی کنکور سراسری ۱۴۰۲ رتبه اول را کسب کرد.

ابوالقاسم اکبری  در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این دانش آموز اسفراینی در کنکور سراسری امسال توانست به رتبه اول کنکور علوم انسانی دست یابد.

وی افزود: مهدی نیکوکار اهل اسفراین خراسان شمالی در المپیاد ادبی امسال نیز مدال طلا را  کسب کرده است.

امسال ۱۳ هزار و ۶۰۰ داوطلب در آزمون سراسری دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در استان با یکدیگر رقابت کردند که از این تعداد هشت هزار و ۳۴۶ نفر زن و مابقی مرد بودند.

۴۱ درصد از داوطلبان این استان در کنکور علوم تجربی، ۳۸.۵ درصد در علوم انسانی و ۸.۲ درصد در علوم ریاضی و فنی، ۵.۳ درصد در کنکور هنر و ۶.۹ درصد در کنکور زبان‌های خارجی بودند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها