یکشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۲ | ۲۰:۱۲
پیاده‌روی جاماندگان اربعین در فارس برگزار می‌شود

پیاده‌روی جاماندگان اربعین در فارس برگزار می‌شود

فارس (ایسنا) - ستاد اربعین فارس، مسیرهای پیاده‌روی جاماندگان اربعین در شیراز و دیگر نقاط این استان را اعلام و از همه عاشقان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) برای حضور در این مراسم دعوت کرد.

دبیر ستاد اربعین فارس، یکشنبه ۱۱ شهریور با بیان اینکه پیاده‌روی جاماندگان اربعین در شیراز روز چهارشنبه ۱۵ اسفند از ساعت ۸ صبح آغاز می‌شود، تاکید کرد که این مراسم در دیگر نقاط استان با تدبیر دستگاه‌های مسئول انجام خواهد شد.

سید مجتبی علوی خاطرنشان کرد: مسیر تعیین شده برای حرکت هیئات عزاداری از میدان امام حسین(ع) به سمت حرم مطهر حضرت احمد بن موسی(ع) است.

وی تجمع در صحن بارگاه حضرت شاهچراغ (ع) و اقامه عزاداری و مرثیه‌سرایی و نماز ظهر اربعین را جزو برنامه‌های این روز ذکر و خاطرنشان کرد: در مسیر پیاده‌روی، موکب‌هایی برپا خواهد شد.

علوی یادآور شد که مراسم اربعین در همه شهرستان‌های فارس با حضور هیات‌های عزاداری و عاشقان اهل بیت و اباعبدالله الحسین علیه السلام، برگزار و نماز ظهر اربعین نیز اقامه خواهد شد.

پیاده‌روی جاماندگان اربعین در فارس برگزار می‌شود
مسیرهای پیاده روی اربعین در شهرهای فارس

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها