دوشنبه ۱۳ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۷
منبع: نمایندگی خراسان جنوبی
وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در نیمه شرقی خراسان جنوبی

وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک در نیمه شرقی خراسان جنوبی

خراسان جنوبی (ایسنا) - رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای هواشناسی خراسان جنوبی اظهار کرد: تا چهارشنبه هفته جاری وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک را به ویژه در نیمه شرقی استان شاهد خواهیم بود.

جواد نخعی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: مطابق با الگوی نقشه‌ها، داده‌ها و تصاویر ماهواره‌ای هواشناختی با افزایش اختلاف فشاری در منطقه به تدریج تا چهارشنبه هفته جاری وزش باد شدید به ویژه در نیمه شرقی استان علاوه بر خیزش گرد و خاک در برخی ساعات سبب کاهش میزان دید افقی و کاهش کیفیت هوا خواهد شد.

وی افزود: روند تغییر دما تا سه‌شنبه کاهشی است و از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود. شرایط جوی تا چهارشنبه در برخی ساعات ناپایدار است.

رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای هواشناسی خراسان جنوبی بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته قاین و بیرجند به طور مشترک با حداقل دمای ۱۴ درجه سلسیوس خنک ترین و دهسلم با حداکثر دمای ۴۳ درجه سلسیوس گرمترین نقطه استان گزارش شده است.

نخعی یادآور شد: حداکثر دما طی روز گذشته در بیرجند به ۳۵ درجه رسید و دمای فعلی بیرجند ۲۴ درجه بوده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت دو درجه کاهش داشته است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها