یکشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۲ | ۲۰:۳۷
از توقیف لندکروز ۵۵ میلیارد ریالی قاچاق تا بازداشت جاعل پلاک‌های وسائل نقلیه

اخبار کوتاه پلیس فارس؛

از توقیف لندکروز ۵۵ میلیارد ریالی قاچاق تا بازداشت جاعل پلاک‌های وسائل نقلیه

فارس (ایسنا) - در اخبار کوتاهی که از سوی مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس در اختیار رسانه‌ها قرار داده شده است، اخباری مثل توقیف لندکروز ۵۵ میلیاردی قاچاق، کشف دپوی قهوه‌های ۱۵ میلیاردی، بازداشت جاعل پلاک‌های وسایل نقلیه و... مشاهده می‌شود.

جانشین فرمانده انتظامی استان فارس امروز، ۸ بهمن‌ماه از کشف یک دستگاه لندکروز خارجی قاچاق به ارزش ۵۵ میلیارد ریال در شهرستان شیراز خبر داد و گفت: در راستای طرح مبارزه با کالای قاچاق، ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان حین گشت‌زنی در یکی از خیابان‌های شیراز به یک سواری لندکروز مشکوک و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

یوسف ملک‌زاده افزود: مأموران پلیس با بررسی اسناد و مدارک متوجه شدند که خودرو مذکور فاقد مجوز قانونی بوده و به صورت قاچاق تردد می‌کرده است.

جانشین فرمانده انتظامی استان فارس با بیان اینکه کارشناسان ارزش این خودرو را ۵۵ میلیارد ریال برآورد کردند، اظهار کرد: در این زمینه پرونده تشکیل و برای ادامه مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شد.

وی با تصریح اینکه برخورد جدی با قاچاق کالا در دستور کار پلیس قرار دارد، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را بلافاصله با تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.

دپوی قهوه‌های ۱۵ میلیارد ریالی قاچاق لو رفت

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس از کشف مقدار زیادی قهوه خارجی قاچاق به ارزش ۱۵ میلیارد ریال در شهرستان شیراز خبر داد و گفت: در راستای مبارزه جدی و همه جانبه با پدیده شوم قاچاق کالا و ارز و مقابله با قاچاقچیان، مأموران پلیس امنیت اقتصادی استان با رصد هوشمندانه از دپوی قهوه قاچاق در یکی از محله‌های شیراز مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

احمدرضا خرم افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضایی به محل مورد نظر اعزام و در بازرسی از آن انبار ۴ هزار و ۹۲۰ کیلوگرم قهوه خارجی قاچاق و فاقد مجوز گمرکی و قانونی را کشف کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی استان فارس با بیان اینکه ارزش اموال کشف شده برابر نظر کارشناسان ۱۵ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این خصوص پرونده تشکیل و تحویل مرجع  قضایی شد.

بازداشت جاعل ۱۶۴ عدد پلاک وسایل نقلیه در لارستان

فرمانده انتظامی لارستان از بازداشت جاعل انواع پلاک‌های خودرو و موتورسیکلت با اقرار به نصب ۱۶۴ عدد انواع پلاک‌‎ جعلی بر روی وسایل نقلیه خبر داد و گفت: برابر اطلاع واصله مبنی بر اینکه فردی در مغازه خود اقدام به طراحی، پلاک‌های جعلی برای موتورسیکلت و خودروهای شوتی می‌کند که رسیدگی به این موضوع بلافاصله در دستور کار مامورین انتظامی قرار گرفت.

سیدمحمد یوسفی افزود: مأموران با اقدامات فنی و تحت کنترل قرار دادن کلیه تحرکات و اقدامات فرد مذکور مشخص شد که اخبار واصله محرز و نامبرده در زمینه طراحی و نصب پلاک‌های جعلی خودروهای شوتی فعالیت گسترده دارد.

فرمانده انتظامی لارستان ادامه داد: مأموران ضمن هماهنگی با مرجع قضایی از واحد صنفی مربوطه بازرسی و ۴۱ عدد ورق گالوانی