پنجشنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۳ | ۰۹:۵۵
منبع: نمایندگی زنجان
احتمال بارش خفیف محلی در زنجان

احتمال بارش خفیف محلی در زنجان

زنجان (ایسنا) - مدیرکل هواشناسی استان زنجان گفت: وزش باد از بعدازظهر امروز پنجشنبه زنجان را فرا می‌گیرد که سرعت آن در برخی ساعات به حد نسبتا شدید می‌رسد.

محمدرضا رحمن‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، هم اکنون آسمان اغلب مناطق استان صاف تا کمی ابری است که این شرایط از بعدازظهر با وزش باد همراه می‌شود.

وی تصریح کرد: روز جمعه نیز شرایط جوی مشابهی در استان حاکم می‌شود و علاوه بر وزش باد نسبتا شدید، افزایش ابرها و بارش‌های خفیف و محلی در برخی مناطق به خصوص ارتفاعات در بعدازظهر پیش‌بینی شده است.

مدیرکل هواشناسی استان زنجان ادامه داد: دمای استان امروز به طور موقت کاهش و از اوایل هفته بعد افزایش می‌یابد و هوای گرمی در استان مستقر می‌شود که در این شرایط جوی صرفه‌جویی در مصرف آب و برق ضروری است.

رحمن‌نیا ادامه داد: دمای فعلی شهر زنجان ۲۳ درجه سانتیگراد بوده که نسبت به روز گذشته در همین ساعت یک درجه افزایش یافته است.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها