پنجشنبه ۱۹ مهر ۱۴۰۳ | ۱۲:۲۵
منبع: نمایندگی خوزستان
رفع تصرف ۲۹۵ مترمربع از اراضی دولتی در شوش 

رفع تصرف ۲۹۵ مترمربع از اراضی دولتی در شوش 

خوزستان (ایسنا) - رئیس اداره راه و شهرسازی شوش از رفع تصرف و خلع ید اراضی دولتی به متراژ حدود ۲۹۵ مترمربع در این شهرستان به ارزش ۵۹ میلیارد ریال خبر داد.

حسین کرملاچعب در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در راستای پیشگیری و مبارزه با پدیده زمین‌خواری، اظهار کرد: در گشت‌زنی‌های نیروهای یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در شهرستان شوش، فردی به تصرف اراضی ملی به مساحت ۲۹۵ مترمربع، با ارزش تقریبی ۵۹ میلیارد ریال اقدام کرده بود که با اقدامات به‌موقع یگان، این اراضی از تصرف خارج و به اداره کل راه و شهرسازی بازگردانده شد.

وی با اشاره به اهمیت گزارش‌های مردمی در جلوگیری از تصرفات اراضی دولتی افزود: گشت حفاظت اراضی این اداره به‌طور مستمر از حوزه استحفاظی بازدید و با هرگونه تصرف اراضی ملی به شدت برخورد می‌کند.

رئیس اداره راه و شهرسازی شوش گفت: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف و زمین‌خواری با سامانه تلفن گویای ۱۶۵۶ تماس بگیرند و هرگونه دخل و تصرف یا تعرض به اراضی ملی و دولتی را به یگان حفاظت اداره کل راه و شهرسازی شهرستان شوش گزارش دهند.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها