۱۴۰۳-۰۸-۱۷ | ۱۲:۰۸
منبع: نمایندگی زنجان
درخواست نماینده زنجان در مجلس در خصوص توقف پروژه آبریز قزل‌اوزن به دشت اردبیل 

درخواست نماینده زنجان در مجلس در خصوص توقف پروژه آبریز قزل‌اوزن به دشت اردبیل 

زنجان (ایسنا) - نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی در خصوص انتقال آب از رودخانه قزل‌اوزن به دشت اردبیل، گفت: با توجه به اینکه حوضه‌های آبریز قزل‌اوزن ارتباطی به دشت اردبیل ندارد، دلایل توجیهی پروژه مشخص نبوده و مورد تایید و موافقت ما نیست.

نبی‌اله محمدی امروز (پنج‌شنبه ۱۷ آبان ماه) در جلسه کمیته برنامه‌ریزی شهرستان طارم، اظهار کرد: درحال حاضر کشاورزان شهرستان طارم به شدت با کمبود آب مواجه هستند و پروژه خط انتقال آب از قزل اوزن به دشت اردبیل، اگر از پروژه‌های مصوب و در حال اجرای این استان است باید لغو و متوقف شود.

وی تامین آب مورد نیاز کشاورزان و باغداران را ضروری دانست و افزود: باید با برنامه‌ریزی دقیق بتوانیم از داشته‌هایمان به‌صورت اصولی و دقیق بهره گیریم؛ چراکه تامین آب مسئله مهمی است که نمی‌توان براحتی از آن چشم‌پوشی کرد.

به گزاش ایسنا، در این جلسه، مسائل و مشکلات پروژه‌های نیم‌تمام شهرستان طارم در حوزه آب شرب و کشاورزی، راه، گازرسانی به روستاها، نوسازی مدارس، ورزش، فرهنگ و بهداشت و نیز تکمیل کادر درمان بیمارستان از جمله بکارگیری متخصص زنان و تجهیزات بیمارستانی همچنین تسریع در روند اعطای تسهیلات وام‌های مسکن روستایی، تکمیل طرح جامع تفضیلی شهرهای آب‌بر و چورزق، ساماندهی مزار شهدا و سایر موارد مطرح و مقرر شد موانع موجود در اجرای این پروژه‌ها پیگیری شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها