• پنجشنبه / ۸ آذر ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد مطلب: 1403090805537

فرانسه به فکر توسعه موشک بالستیک با برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر است

فرانسه به فکر توسعه موشک بالستیک با برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر است
موشک بالستیک پلوتون فرانسه با برد ۷ تا ۱۲۰ کیلومتر و کلاهک ۲۵ کیلوتنی

فرانسه در حال بررسی امکان توسعه یک موشک بالستیک با برد بیش از ۱۰۰۰ کیلومتر (۶۲۰ مایل) پس از شلیک آزمایشی موشک اورشنیک روسیه است.

به گزارش ایسنا، رسانه خبری Challenges گزارش داد: این پروژه در حال حاضر بین ستاد کل نیروهای مسلح و اداره کل تسلیحات (DGA) در حال بررسی است.

در صورت ساخت، این موشک مشابه موشک فتح ایران و همچنین DF۲۱ و DF۲۶ چین خواهد بود. انتظار می رود این موشک در آخرین لحظه بتواند مسیر خود را تغییر دهد که رهگیری آن را تقریبا غیرممکن می‌کند.

این پروژه ممکن است چند صد میلیون یورو هزینه داشته باشد و احتمالاً توسط ArianeGroup توسعه یافته و بخشی از پروژه اروپایی ELSA خواهد شد.

فرانسه در حال حاضر فاقد موشک بالستیک قابل پرتاب از زمین است. تنها موشک بالستیک آن، M۵۱ است که از زیردریایی پرتاب می شود، به عنوان یک بازدارنده هسته‌ای عمل می‌کند. گفت‌وگوها بین نیروهای مسلح فرانسه و اداره کل تسلیحات (DGA) بر روی ایجاد یک سیستم موشکی زمین‌پایه قابل پرتاب از سکوهای متحرک مانند کامیون‌ها متمرکز شده است.

انتهای پیام